Гостивар - Градот на Вардар

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
Зборуваш за едно место, познато како...„барок“...незнам дали кафичот се вика така, но на зградата имаше таков...натпис...?
pa neznam ne se sekavam,samo znam deka bese hotel ,vlegovme vnatre i direkno vo toj kafi4ot (ako moze da se kaze kako kafic) i imase luge so doagaa od nadvor,ali poveketo bea gosti od hotelot ...never mind ubavo bese..odozgora imase ubav pogled :) pozz

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Поздрав до сите ГОСТИВАРКИ и ГОСТИВАРЦИ! Јас како еден од вас си зедов за право да ве свикам на една собирнака! Сите кои што се заинтересирани нека го остават своето мислење тука (за време и место)! И без многу попување , ајде да се случи што побрзо!!!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
абе идејата е ок...
али без попување да поминеме нема шанси

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Епа тогаш ГОСТИВАРЦИ мои попувајте , зборувајте , раскажете за овој голем хепенинг што следува...:pos2:
(ај сериозно да се договориме порано зошто јас на 17 одам на одмор изгледа)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Епа тогаш ГОСТИВАРЦИ мои попувајте , зборувајте , раскажете за овој голем хепенинг што следува...:pos2:
(ај сериозно да се договориме порано зошто јас на 17 одам на одмор изгледа)
собери мсн.. договори се... и мене само кажи ми
можит така

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ајдее, од кога ја немам отворено темава и што да видам три страни се карате тука...
Па дај бе има МСН за тоа, има приватни пораки не ја грдите темава со расправии...

За предлогов за собиранка добра идеја, ама нешто слабо се одзиваат Гостиварачниве од форумов :jaj:
Nightmare_f се согласувам дека железничката е едно од најубавите места тука во Гостивар :pipi:

В

Вори

Гостин
Убава е секогаш,зошто јас живеам таму.Ау многу гостиварци имало на форумов не сум знаел.Позз!!!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
за мене најубво е кај паркот позади стадионот секоја ноќ :pusk:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Убава е секогаш,зошто јас живеам таму.Ау многу гостиварци имало на форумов не сум знаел.Позз!!!
Во железничката отворија некој угостителски локал во кој најчесто одат постари луѓе, тоа прави да биде помалку убава кога е ноќ...

В

Вори

Гостин
Агора а кај живееш ти усвари.Некаде во близина на железничка или...?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Во железничката отворија некој угостителски локал во кој најчесто одат постари луѓе, тоа прави да биде помалку убава кога е ноќ...
угостителскиот локал е уствари прчварница со конобарки со * сомнителен морал* ( малку дипломатски да го кажам)

инаку патем спомнато кој ќе свири вечер во авалон? цеко и станко или јоцо?

В

Вори

Гостин
Ќе свират група Фаворити,хе хе,нема кој да иде више и некои пропалици ќе се дават,тоа е...:pos2:
БТВ Тикви4ка кај живееш,како се викаш,со еден збор асл може?

В

Вори

Гостин
Ааааа,далеку си бил.Ја живеам кај автобуската,А како се викаш усвари?

Kajgana Shop

На врв Bottom