Гостивар - Градот на Вардар

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
Мислев дека тоа ќе те натера да престанеш да се однесуваш како да имаш празна глава, но, ти продолжуваш да го докажуваш истото...Овие намери не се добри..?!

И пак истото...ако тоа што го правиш не е тврдоглаво однесување, тогаш што е..?
Ти мислеше дека ова ќе ме натера да престанам да се однесувам како да имам празна глава......дечко дан си психолог ?
Океј како и да е фала ти за добрите намери :tapp:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
agora... под ниво е ми е да се расправам со него... батали го... изгледа е исфрустрирано гостиварчанче од фазанерија циглана и остало што видело нет
хехеххехе тебе ти е под ниво? Остај ме молимте ... BTW не сум од фазанерија,циглана туку живеам во близина на центар а нет имам веќе 8 год. А што ти ги цениш луѓето по тоа каде живеат ??
Ќе ти кажам нешто ...
Има разлика помеѓу селанец и селјак ...
а што се однесува на второво ја типуам дека тоа си ти дефинитивно

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Ти мислеше дека ова ќе ме натера да престанам да се однесувам како да имам празна глава......дечко дан си психолог ?
Океј како и да е фала ти за добрите намери :tapp:
Sorry, незнаев дека си толку тврдоглав...
Ти треба психолог? Не, не сум јас, но ако ти треба, можам да ти препорачам, мојата идна девојка е тоа...

Нема потреба да ми се заблагодаруваш, знам дека не ме сфати..

хехеххехе тебе ти е под ниво? Остај ме молимте ... BTW не сум од фазанерија,циглана туку живеам во близина на центар а нет имам веќе 8 год. А што ти ги цениш луѓето по тоа каде живеат ??
Ќе ти кажам нешто ...
Ако е така, тогаш мора да имаш навистина ниско ниво на интелигенција, или да не си го користел интернетот, за да сеуште незнаеш за што служат приватните пораки, а за што служи постирањето на некоја тема на форум...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ќе ти кажам нешто ...
типувај
твое право

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
Sorry, незнаев дека си толку тврдоглав...
Ти треба психолог? Не, не сум јас, но ако ти треба, можам да ти препорачам, мојата идна девојка е тоа...

Нема потреба да ми се заблагодаруваш, знам дека не ме сфати..

Ако е така, тогаш мора да имаш навистина ниско ниво на интелигенција, или да не си го користел интернетот, за да сеуште незнаеш за што служат приватните пораки, а за што служи постирањето на некоја тема на форум...
Епа ако ти така мислиш прати ми ја девојкати ондак.
Знам за што служат приватните пораки итн... уживај.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Епа ако ти така мислиш прати ми ја девојкати ондак.
Знам за што служат приватните пораки итн... уживај.
Ако мислиш дека ти треба психијатар или психолог, тогаш пријависе во психијатриска болница и јас и таа со задоволство ќе те посетиме.

Ако е така, што се однесуваш дека не знаеш? Тоа ми беше целта кога ти реков да престануваш да докажуваш колку си глуп...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
Ако мислиш дека ти треба психијатар или психолог, тогаш пријависе во психијатриска болница и јас и таа со задоволство ќе те посетиме.

Ако е така, што се однесуваш дека не знаеш? Тоа ми беше целта кога ти реков да престануваш да докажуваш колку си глуп...
Сигурно не ми треба психијатар, знаеш ти што ми треба :wink: (додуша си имам јас ама ти се понуди)
Човек вака, ти очигледно не разбираш некои работи и жалам што неможам да ти нацртам овде за да ти биде појасно.Очигледно беше дека ти си џентлменот кој брани девојка напаѓајќи други и тоа беше муабетот.Ама јбг секој со свое разбирање и памет.
Позз одам да глеам НБА.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Сигурно не ми треба психијатар, знаеш ти што ми треба :wink: (додуша си имам јас ама ти се понуди)
Човек вака, ти очигледно не разбираш некои работи и жалам што неможам да ти нацртам овде за да ти биде појасно.Очигледно беше дека ти си џентлменот кој брани девојка напаѓајќи други и тоа беше муабетот.Ама јбг секој со свое разбирање и памет.
Позз одам да глеам НБА.
По ова што го прочитав од тебе, тешко ми е да поверувам дека не ти треба..
Да да, знаеме дека во Гостивар има психијатар, но, за да покажам дека навистина имам добри намери ти понудив помош...но, ти неможеш или несакаш да сфатиш дека ти е потребна, или дека се правиш како да ти е потребна...

Очигледно беше...? Знај, изгледот знае да излаже...или ти го гледаш она што сакаш да го видиш, сеедно, не ме интересира...
Мене очигледно ми беше дека сакам да спуштам некој кој лета многу високо...
Истата ситуација би се случила и кога некое дигнато женско би нападнало некој друг човек...

Се надевам дека се утеши со тоа што ги гледаш работите на начин на кој што ти сакаш. Точно е тоа дека вистината боли..па ако ти мислиш дека е убаво да побегнеш од неа, прави што сакаш....

Жално е што некој се однесува дека има малку памет, како на пример ти, и што не сака да го искористи...

Ок, гледај НБА, тоа ќе ти помогне да оздравеш од она што им се случува на оние кои високо летаат ( да бидам појасен: Кој високо лета, ниско паѓа )...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
агора батали го... не го гледаш ни капка култура ни основно добро однесување нема... џабе му кажуваш

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
sum bila u gv na izleguvanje posebno mi se sviga Pizzerija Dolcino imaat jaki "solenki" :)) jako mesto i ne odnesoa u nekoj kafic li neznam so bese se naoga u nekoj si hotel so lift ides gore pa bazenti pa neznam so i tamu bese dobro ali ne mi tekinja imeto kako bese inaku gostivarcani ne prosetaa niz gradot i taka od prv pat odenje tamu super bese :vozbud: zelezni4kata e jako mesto :) a po diskotekive seuste ne sum bila,a iam golema zelba da dojdam da vidam so e gostivarska zurka :))

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
sum bila u gv na izleguvanje posebno mi se sviga Pizzerija Dolcino imaat jaki "solenki" :)) jako mesto i ne odnesoa u nekoj kafic li neznam so bese se naoga u nekoj si hotel so lift ides gore pa bazenti pa neznam so i tamu bese dobro ali ne mi tekinja imeto kako bese inaku gostivarcani ne prosetaa niz gradot i taka od prv pat odenje tamu super bese :vozbud: zelezni4kata e jako mesto :) a po diskotekive seuste ne sum bila,a iam golema zelba da dojdam da vidam so e gostivarska zurka :))
Зборуваш за едно место, познато како...„барок“...незнам дали кафичот се вика така, но на зградата имаше таков...натпис...?

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
Вардар

Во срцето на гостиварските природни убавини секако се наоѓа изворот на најголемата македонска река Вардар.

Таму над селото Вруток, во еден долински усек на апсолутна надморска височина од 683 м. убаво се сместил изворот на едно од најголемите македонски богатства. Од изворот кон селото Вруток и понатаму вардаровото корито се повеќе се проширува, па на места се стеснува, мирно тече низ рамнини и села, па на места подивува, се искривува пред својот излез од Гостивар. Вистинска природна убавина, одмор за човечките очи.

Но, од изворот па следејќи го нејзиниот тек низ населените места, реката ја изгубила својата чистота и убавина. Таа се претворила во депонија, во ѓубриште на несовесни луѓе. Да го исчистиме тоа ѓубриште и да го сочуваме нашето богатство, за повторно да блесне Вардаровата убавина и нашиот срам повторно да стане наша гордост, нашата вистинска река Вардар.

Вардар е најдолга и најзначајна река во Македонија. Неговата вкупна должина изнесува 388 км, од кои на нашата земја и припаѓа 301 км. Има композитна долина со среден проток кај Гевгелија од 144,9 м³/с. На својот тек низ Републиката прима 37 поголеми притоки меѓу кои 15 од десната и 22 од левата страна. Меѓу нив позначајни се: Пена, Лепенец, Пчиња, Брегалница, Треска, Маркова Река, Тополка, Бабуна и Црна Река.
Повеќе информации ќе најдете на www.water.org.mk.

Многу убаво село е Вруток сум била тука а исто така сум била и во градот навечер многу добри журки има Гостивар е супер поздрав

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Da da, vrutok ekstra e, ima ubav riben restoran so 'riba' od domashno(istochno makedonsko) poteklo a ima i stranska t.e. uvozna riba od rusko, bugarsko i ukrainsko poteklo. I Tipot si ja ima pregradeno rekata da mu techi niz dvor mu prai fontani tamu na prirodna baza, pochnal nekoja zdrada da dzida ama go sprechile, koj i kako nemam pojma stvarno.. Ubavo ubavo e seloto, gladni ne ostanuvate sekako..:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom