Punk Style

• Креатор на темата Креатор на темата A.O
  • Време на започнување Време на започнување
Punkot ne e mrtov - Punk rock gonna live forever!!!!!

a ti snob!

ок тогаш ајде да го убиеме :pos2::pos2::pos2:мала шала ок си се панкерите иако панкери веќе у ск нема има али мн малце може на прсти да се избројат :toe: стилот си е супер инаку

Mi se dopaga ovoj stil, interesen mi e, no ne go praktikuvam.

Стилот ми се допаѓа, тоа егото под облеката ме нервира

Post-Punk / Hardcore Punk / Punk-Rock стилот многу ми е боље од она класичниот Панк со четките и осталите ствари.

Post-Punk / Hardcore Punk / Punk-Rock стилот многу ми е боље од она класичниот Панк со четките и осталите ствари.

Блајнд кои се тие бе?! :)
Јас ги знам само тие шо ги викаш ти класичниот панк...

Иначе ми се допаѓа, ама никогаш не ги направила нешто такво да сум препознатлива по тој стил. Ептен е впечатливо.

ммм...еден од омилените стилови:pipi:
сепак...панкот не е мртов,ама е тешко повреден:pos2:

ммм...еден од омилените стилови:pipi:
сепак...панкот не е мртов,ама е тешко повреден:pos2:
уф не да е повреден...у кома е и може само да се присеќаме кога беше жив и витален и владееше на земјава

Абе ајт панкерот да се облекува вака не е проблем, ама пак кога гледам некои со неопределен стил се облекуваат вака, слушаат се и сешто, од рап до рок и не знам ти што уште, ми доага да повратам. Ебате глупердите, ебате.

Блајнд кои се тие бе?! :)
Јас ги знам само тие шо ги викаш ти класичниот панк...

Иначе ми се допаѓа, ама никогаш не ги направила нешто такво да сум препознатлива по тој стил. Ептен е впечатливо.
PUNK___by_theogosselin.jpg

Па вака нешто што изгледаат , по накај „скејт“ стил .

Само на мсн имам некад пинк стајл иначе не.:nenene:

лелелеле извинете возбуден сум роденден ми е мислев пунк стајл.поздрав:nerv::toe:

За мене глупости се овие панк,метал,рок стилови што ти ја знам :icon_lol: одвратно ми е некако најубаво ми е онака "нормално" облечен

Sloganot Punk is dead e kazan od samite punkeri imeno uste 1979 Crass imaa pesna so naslov Punk is dead kade vikaat deka pankot e mrtov posto stana uste edna moda i biznis za praenje pari, na ista tema e i pesnata Anarchy for sale od Dead Kennedys.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom