Koи се србоманите во СДСМ?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Бичиклиски е внук на војводата Стоил Бичиклиев, уште еден многу близок соработник на Тодор Александров!

Темава за СДСМ беше.:tv:

Појма немаш ни што збориш, ама држи се до темата. Барем обиди се, да не плачеш дека некој ти ја уништувал дискусијата нели. Ај да видиме колку ќе се придржуваш. :)

Србомани во СДСМ колку сакаш...што е најтрагично, ниеден од тие србомани не се етнички македонци туку или власи, или мешавина со срби...или чисти срби...деца на поранешни шпиони...на кратко, олоши.

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Бичиклиски е внук на војводата Стоил Бичиклиев, уште еден многу близок соработник на Тодор Александров!

Znaeme i?

Ja imas utnato temata! Ovaa e za tebe i tvoite, za predavnicite severoljubno melokurefski!

Drugana e za chuvasholjubite.

toj ima drugi problemi ;kako da si ja izvadi platata kitejci muda ovde....
abe ti da ne si onoj sema debilot prva dudla brankova, na nego me potsecas uste samo toj
i zajko mu go drzat na branko...
zajko go razbiram ama tebe tesko:kesa:

sdsm treba da se zabrani so zakon...partija koja nema ama bas nisto makedonsko vo nea,
zbirstina od debili,pianici,narkosi,psihopati,kriminalci,spiuni i prostitutki..
e izvinete ama ova ne se odliki na makedonskiot narod

Србомани во СДС нема, има СРБИ. :tv:

Ни тоа, ни тоа го нема, има само Србофили или во поблага форма како они самите сакаат да се нарекуваат, Југоносталгичари!

Ни тоа, ни тоа го нема, има само Србофили или во поблага форма како они самите сакаат да се нарекуваат, Југоносталгичари!

Самоутепаниот вика само Србомани имало, тоа босанчето малокурефско вика имало Срби не Србомани, ти сеа викаш имало само Србофили.

Ова изгледа според категориите на кои се делите интерно, шу ти знам ја, мене се' исто ми е, српченца искомплексирани- србоносталгичари.

Самоутепаниот вика само Србомани имало, тоа босанчето малокурефско вика имало Срби не Србомани, ти сеа викаш имало само Србофили.

Ова изгледа според категориите на кои се делите интерно, шу ти знам ја, мене се' исто ми е, српченца искомплексирани- србоносталгичари.

Ех колку ли долго го чекав денов да ме ставиш во истава категорија со србоманите,србофилите и србите! Еве би ден и тоа го дочекав! Силно светнал ден!:pos2:

п.с Еве ветувам дека веќе нема збор да напишам против владата ,само молим те не ме ставај во истава категорија ?:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom