SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Бичиклиски е внук на војводата Стоил Бичиклиев, уште еден многу близок соработник на Тодор Александров!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Темава за СДСМ беше.:tv:
Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Бичиклиски е внук на војводата Стоил Бичиклиев, уште еден многу близок соработник на Тодор Александров!
i ako e Branko Srbofil kako shto tvrdi nekoj shto ne ja ostavi Makedonija pod Srbija tuku beshe ZA otcepuvanjeto od SFRJ.
nema nikakva vrska sds so palenjeto na ambasadata, toa bese samo eden obicen bunt na Srbite i Srbomanite vo Skopje, ako produzite ovaka da serete istoto ve ceka
Strafciger, aj spoj si mislenjata sam, jas da ne gi spojam, OK. Imas takva opcija.
Србомани во СДС нема, има СРБИ. :tv:
Ни тоа, ни тоа го нема, има само Србофили или во поблага форма како они самите сакаат да се нарекуваат, Југоносталгичари!
Самоутепаниот вика само Србомани имало, тоа босанчето малокурефско вика имало Срби не Србомани, ти сеа викаш имало само Србофили.
Ова изгледа според категориите на кои се делите интерно, шу ти знам ја, мене се' исто ми е, српченца искомплексирани- србоносталгичари.