Bullet for my valentine

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
КККК

Ајде доста серење на темава...сакам да видам како Булет фановите аргументски ќе си го одбранат своето мислење?? Ако успеете и јас станувам Булет фан...:sekss:
Ако успеат јас заминувам од светот на музиката и повеќе ни една нота од музика нема да слушнам.А да и ќе си го пресечам К*Рот со тапаво чингелајче
Добри се бе шо
Подобар аргумент од овој нема. Fallen Hypaspist - симнувај дискографија, а ArhangelofDeath - сечи си го, нема друг спас, ве зезна ivaa гадно. :)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Подобро од ова не можеше а ivaa?
Па да речиме дека јас маам контрааргумент:
-НЕ СЕ ДОБРИ.СМРДАТ

F

FallenHypaspist

Гостин
Смрдат....смрдат на смрт и пропаст.....смрдат на рицинус...смрдат на јува....браќа мои Македонци....

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
ти смрдиш па па некој мора да те трпи...
а)Сигурно ова па па е за чао речено а?
б)или на рипит ти е само да се копира?
в)Или толку си писмен?
Заокружете го одговорот

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Freddy Krueger као Strutter ми мириса некако...не ве пратам многу многу ама не ги бива овие. Тешка комерцијала, неспособни гитаристи и ептен пичлест (pardon my French) глас на тоа девојчето што пее.

Земете слушнете си Death поштено.....:baeh:

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Death? Овие Death?!:pos2:
Смешни и одвратни истовремено! Пазете да не умрете од многу Death!:vozbud:

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
уффф што ќе биде сеа...навреди ќе фрчат у пм...тоа е една од најдобрите песни на Death и вие ја тупнавте туку така и ја нарековте смешна и одвратна. Песна со сложени хармонии, 3 промени на тоналитет во неа а воедно и одлично составен текст. Како и да е би сакал да чујам што вие имате да кажете против песната.

BFMV however имаат песни составени од 3 акорди, ептен пичлести (pardon my French) текстови и неспособни инструменталисти.

PS: Уплаф....да не те пуштиле не сакајќи од раце како мал....BFMV ептен се далеку од Ну метал.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Кога некој го работи она за што не го бива произлегува смешката наречена Булет фор мај хед(валентајн де)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
PS: Уплаф....да не те пуштиле не сакајќи од раце како мал....BFMV ептен се далеку од Ну метал.
не мислев на нив,они се некојси метал,не ме занима.мислев на групи како корн,СОАД,слипнот,дефтонс...незнам оти го пишав,така ми дое у моментот да си споредам метал со њу метал...за мене второто е подобро

Член од
23 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Не му серете бре на бендов на глава нема причина.
Во уста треба да му серете за да му се уништат гласните жици.Потоа рацете на гилотина за да не можат ни инструменталки да прават и на крај да му се избрише идентитетот и да не постојат.
Или втора идеја да се пуштат во гасна комора и булет,и слипкнот и корн и цела комерцијала што ја прави оваа неблагодарна смрдена музика.
Што прават БУЛЕТ ФОР МАЈ ВАЛЕНТАЈН НА ОЛИМПИЈАДА???

СМРДАТ НА 100 метри

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
LOL .
малце да се разбираше,како што се величиш,ќе можеше тој твој високоинтелигентен памет да разликува 2 работи,КОМЕРЦИЈАЛА и Њу метал...
-и не оди со глава у ѕид за џабе,признај ја грешката некад,а зачувај си ја главата:smir:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
И комерцијала не е стил на музика туку стил на живот и промовирање на музиката значи ооооо ГОЛЕМ ГЛУПАКУ комерцијалата не е некој посебен вид на музика

Kajgana Shop

На врв Bottom