Bullet for my valentine

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Човек ти ги читав претходните постови...прво се насмеав па после ми доде чувството дека треба да те убијам...млатев десет минути во перницата...и се смирив...

Иначе ако е зборот за Булет - заслушај и определи ги....не читај нешта кои се напишани на форуми од типот ''На крају света''
Булет ти се Металкор кој тежнее накај треш...и тоа металкор со треш кој е газен, газен, газен, газен,плукан,посипан со расипано вариво,повторно газен,намажан со мувла од расипан ајвар...и мислам дека имаше коњски измет ставено...но не сум сигурен.

Така да овој микс од најразлични нешта ненаслушан човек не може да го примети тоа туку ќе каже ова ти е уникат...Според мене ти не си некој наслушан човек....Треба да си некој почетник кој од филмовите на Металика,Мејден....навлегол во филмовите на Тривиум,Булет...-тоа е дел од почетокот.....знаеш зш - зш ако си излегол од почетокот ќе знеш да разликуваш квалитет од неквалитет...и ќе знаеш какви коментари да оставаш...
Ok сега,според мене БФМВ немаат везе со металкор,ја ако сакам можам да кажам дека песна од Миле Китич е рок пошо знаеш,понекад се слуша некоја гитара така,некој таков газен рок брат,можеби не сум наслушан колку тебе брат,али за мене БФМВ не се ни БЛИЗУ до металкор

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.224
Ok сега,според мене БФМВ немаат везе со металкор,ја ако сакам можам да кажам дека песна од Миле Китич е рок пошо знаеш,понекад се слуша некоја гитара така,некој таков газен рок брат,можеби не сум наслушан колку тебе брат,али за мене БФМВ не се ни БЛИЗУ до металкор
докажуваш дека си ненаслушан...

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
јас пред некое време почнав да ги слушам и сите песни досега што им ги слушнав им се топ.....посебно од новиот албум=)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.224
јас пред некое време почнав да ги слушам и сите песни досега што им ги слушнав им се топ.....посебно од новиот албум=)
браво за тебе...
Иначе како што можам да видам имаш 14 годинки, при што доаѓам до теорија, дека фурањето и слушањето на Булет е правопропорционално со возраста!

Абре дечишта!!!!:uvo::uvo::vozbud::vozbud:

КАНТА ВЕЌЕ..
немора канта, може само да се смени името на темата - Оддел за деца и ненаслушани позери!

F

FallenHypaspist

Гостин
браво за тебе...
Иначе како што можам да видам имаш 14 годинки, при што доаѓам до теорија, дека фурањето и слушањето на Булет е правопропорционално со возраста!

немора канта, може само да се смени името на темата - Оддел за деца и ненаслушани позери!
Мислиш обратнопропорционално...Колку повише раснеш толку помалку ги ебеш...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
закон се булет,имаат мн добри песни,како:Scream Aim and Fire,4 words (to choke upon),10-bullet_for_my_valentine-last_to_know,All These Things I hate (revolve_around_me),Cries in vain,Hand of blood,her voice resides,The end,The poison...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
браво за тебе...

Да де како тебе 16 годинки и твоите Џејми Џаста и Хејтбриид, изиграват нешто хардкор а веза немат, гледам прееска на ign.com албумот The rise of brutality нешто 9.7 оценет, си велам чекај да го слегнам, белки има надеж. Како прво едвај го најдов на торент, немаше ни seeds, потоа кога го слушнав веднаш заклучив дека тие на ign се потплатени за високата оцена, песните не повеќе од 2 мин, се една иста музика и исти тон на лесно изведлив вокал. Па нормално треба да си има голем број глуперди покрај вистинските музичари кои се помалубројни.
ПС. Одговараат за super sweet sixteen:pos2:

и

баш ме интересира које според вас е бољи од овие една песна две групи
Па нема бољи, и двата бенда се добри.

F

FallenHypaspist

Гостин
Абре џомбастик..19 години ли си или само така си се пишал??...уствари можеби и си 19 години само што си се префрлил директно од турбофолк на ''ova'' булет те...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Абре џомбастик..19 години ли си или само така си се пишал??...уствари можеби и си 19 години само што си се префрлил директно од турбофолк на ''ova'' булет те...
Не бе турбофолк во животот не сум слушал. Шо ти е тоа турбофолк? :P

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.224
Да де како тебе 16 годинки и твоите Џејми Џаста и Хејтбриид, изиграват нешто хардкор а веза немат, гледам прееска на ign.com албумот The rise of brutality нешто 9.7 оценет, си велам чекај да го слегнам, белки има надеж. Како прво едвај го најдов на торент, немаше ни seeds, потоа кога го слушнав веднаш заклучив дека тие на ign се потплатени за високата оцена, песните не повеќе од 2 мин, се една иста музика и исти тон на лесно изведлив вокал. Па нормално треба да си има голем број глуперди покрај вистинските музичари кои се помалубројни.
ПС. Одговараат за super sweet sixteen:pos2:

Па нема бољи, и двата бенда се добри.
НЕ ЛИ МОЖЕ ДА ТИ ВЛЕЗЕ У ГЛАВА БЕ!! КОГА НЕКОЈ Е КОМЕРЦИЈАЛА НОРМАЛНО Е ДЕКА КЕ ИМА ОЦЕНИ И КЕ ГИ ИМА НАСЕКАДЕ!!!
и кога сме веќе кај споредбата,Хејтбрид се измислица за тие смешници наречени булет...
на тебе полесно ти влегува у газ него ли у глава..

F

FallenHypaspist

Гостин
КККК

Ајде доста серење на темава...сакам да видам како Булет фановите аргументски ќе си го одбранат своето мислење?? Ако успеете и јас станувам Булет фан...:sekss:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Ако успеат јас заминувам од светот на музиката и повеќе ни една нота од музика нема да слушнам.А да и ќе си го пресечам К*Рот со тапаво чингелајче

Kajgana Shop

На врв Bottom