Bullet for my valentine

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Глеј брат...не ме мене нервира во музиката толку што некои крадната ово оно и слични срања толку колку што ме нервираат срања на пр кога ни самите не знаат да се дефинираат себеси и својата музика....Мат има изјавено така...но тоа може да биде прифатено од некој напален тинејџер....ти што мислиш...што е слушал Мат пред да почне да компонира....освен за треш и за хеви дали е чул за нешто друго...??? __________________
In Flames We Trust!!!

E vaka:Po so bullet kao bullet for my valentine postojat od 2004 kako heavy metal i ne se lazete deka se metalcore da go ebam.....pred toa se bile Jeff killed Jones taka nekako...i dosta praele cover-i od metallica,pa i pantera,taka da zanrot ne moze da bide nafrlen i prifaten od nekoj tinejdzer koa bullet se klasificirat u heavy metal! se razbira oti ima otstapki od zanrot nekade...da go ebam....kao metallica so bi rekle za nothing else matters, bi rekol netipicno za niv ....ali ne go svakajte toa kao da se izgubeni slucai i da neznaat so se!

slusajte be kurvi4inja zs taka 'nesvesno' kao moroni begate od temata a se nafrlate kao hieni na jombastik....ko demek ste vie naslusani
rockeri6ta........pisete dali vi se dopaga muzikata,odnosno pesnite na bullet a ne koj zanr se i da mu gi objasnuvate site zanri i pod zanri!:drk:kulirajte:salut:
Антиталент, jamey_jesta, Fallen`Angel , FallenHypaspist
се наслушани и поради тоа го коментираат жанрот на БФМВ ...
И 4 не е буква туку е бројка .. буквата која сакаш да ја напишеш е „4“ или "ch" .
Следен пат обиди се да не вреѓаш .

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Следниот го чекам на пенал, за сите да ве опнам на бан, на едногодишен бан!

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Ти можеш само да кажуваш дека свириш дет метал, како што Bullet for my Gaylentine викаат дека се треш. Незнам што свират, ама метал не се. Како и да е, темава смрди и ќе заврши во канта кај и да е, ама нажалост кантата е многу свето место за бенд како БФМВ.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Оти треба по малце ли да има да не е комерцијална :pos2:
Вие од ова ако гледате дали е комерцијална песната сте се заебале гадно. Тогаш значи дека и Slipknot комерцијала?

Абе веза немат :pos2:, колко и да слушам метал никогаш нема да ми се допагјат тие жанрови.

епа баш заради таквите како тебе имат 6милиони кликови, не знаат луѓето што да слушаат, и се позеришта тешки...
бај д веј, ако не си знаел БМДХ се најомразени у кор музиката..

abreee.....jamey jasta....:pos2:
pak si greska!SLusaj:metalcore- poteknuva od heavy metal breeeee!
хммм... да да блек сабат, моторхед и остали имат најголемо влијание врз металкор музиката... хаха... ццц свашта...

Metalcore - Thrash Metal + Hardcore
то ти е трешкор, тривиум и машинхед се примери.... и исто така стонер металот е настанал од тие два жанра...

Човече колку е глуп овој џомбастик :pos:
незнам што му е....

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
епа баш заради таквите како тебе имат 6милиони кликови, не знаат луѓето што да слушаат, и се позеришта тешки...
бај д веј, ако не си знаел БМДХ се најомразени у кор музиката..

хммм... да да блек сабат, моторхед и остали имат најголемо влијание врз металкор музиката... хаха... ццц свашта...

то ти е трешкор, тривиум и машинхед се примери.... и исто така стонер металот е настанал од тие два жанра...

незнам што му е....
Дечко а да си земеш ти више, со средно ништо не праиш, ае:salut:
И за Булет ли мислиш најомразени? Можда, од глупи Скопјани како вас, а од другите не верувам!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
И за Булет ли мислиш најомразени? Можда, од глупи Скопјани како вас, а од другите не верувам!
Нажалост не се од глупи Скопјани омразени. Поради тоа и се Глупи Скопјани.

Булет ги слушаат само новопечени металци и позаери ...
Побогу пола од рапериве што ги знам што ми се другари на мобилен ја имаат Scream Aim Fire (and Missed :)) ..
И тоа треба да биде почитувано ?

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Стонер металот е настанат од doom металот. Преслушај Sheavy, Kyuss, Sleep... па ќе видиш дека стонер метал нема ич врска со треш, а пак со хардкор уште помалце. Стонер метал влече корени од бендови како Black Sabbath. Така да, да не мислеше нешто друго место стонер ? :)

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
tr00 dat, стонер металот ти е повеќе groovy, нешо као спој на дум и психоделија + groove.

Other than that продужете ја идам пуканки да зеам. :pos2:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
хаха... ее се гледа колку си наслушан... за бринг ми д хорајзон збореф бе детенце...

Стонер металот е настанат од doom металот. Преслушај Sheavy, Kyuss, Sleep... па ќе видиш дека стонер метал нема ич врска со треш, а пак со хардкор уште помалце. Стонер метал влече корени од бендови како Black Sabbath. Така да, да не мислеше нешто друго место стонер ? :)
друже извини, излегов малце од мислите... мислев на грув метал... грешка... се умислив у нешо друго у тој момент...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
хаха... ее се гледа колку си наслушан... за бринг ми д хорајзон збореф бе детенце...

друже извини, излегов малце од мислите... мислев на грув метал... грешка... се умислив у нешо друго у тој момент...
Инаку нормално дека БМДХ се омразени , многу е дигнат Оли Сајкс .:)
Ама музиката ептен ми се допаѓа.. Оли се вклопува совршено како вокал :).

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Инаку нормално дека БМДХ се омразени , многу е дигнат Оли Сајкс .:)
Ама музиката ептен ми се допаѓа.. Оли се вклопува совршено како вокал :).
абе вој најновиот албум што им излезе, мислам потапа издание од тоа не сум видел уопште, а иначе каунт јор блесингс е океј...

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Уживај бе и онака и грув и стонер ми се едни од омилените жанрови :)

F

FallenHypaspist

Гостин
Абре Оф топикс...за ова думајте на тема метал...оваа тема е само за изнервирани фаци кои сакаат да ги пуцјат булет...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Уживај бе и онака и грув и стонер ми се едни од омилените жанрови :)
chimaira, kingdom of sorrow... овие обавезно да ги чуеш...
иначе за булет можам да кажам дека беа онака, непозери со првиот албум(музички зборам) пронајдоа нешто што не беше онака исвирено тпгаш... а сега има миљон такви бендови, кои на беден начин се обидуваат да дојдат до комерцијала...
значи беа онака, океј да речеме со The Poison(не гледајки ги нивните изјави за жанрот и стилот)...
а со овој новиот... си ја покажаа својата права фаца... СРАЊЕ!!!

F

FallenHypaspist

Гостин
Мене и двата са ми исти кур...д поизон е прегазен 500 пута додека овај скрим ејм фајр е прегазем 200 пута..така да д поизон личи на уникат

Kajgana Shop

На врв Bottom