Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas navivam za Reanault f1 i mislam deka se najdobri:smir: i ne moze nikoj da me razubedi vo sprotivnoto,imam fakti ,tradicija i rezultati (poslednite 20god)
Da sme zivi i zdravi,ke vidime:smir:Ти продолжи си да навиваш за Рено со твоите факти и традиција.
Факт е дека Рено нема повеќе да освои титула!
Јебига, се на се излезе дека 6 секунди +80 кс по круг е помалку од +70 кг тежина во болидотМала поправка ... Рено имаше нај напредна аеродинамика таја сезона ( револуциа се сметаше дека е ) Е сега рено и годинава имаше нај ефикасен аеродинамичен пакет ... Само што и нај ефикасната аеродинамика неможеше да ги спаси од комбинациата лош менувач ,лош мотор , и катастрофа шофери![]()
Освен то ако се согледа реално .. незнам зошто ама керс системот испадна дека е хендикеп за тимовите кои го имаја ???
А требаше да е предност .
А Ferrari ќе ги престигне Мекларен во конструктори знаеш кога? Кога Физикела ќе освои некој бод т.е. нема да биде последен - ваљда наредната година, бидејки годинава Ferrari е срање, како вади Kimi такви перформанси од него за сите е мистерија.
zarem za tebe alonso e losh vozac.Мала поправка ... Рено имаше нај напредна аеродинамика таја сезона ( револуциа се сметаше дека е ) Е сега рено и годинава имаше нај ефикасен аеродинамичен пакет ... Само што и нај ефикасната аеродинамика неможеше да ги спаси од комбинациата лош менувач ,лош мотор , и катастрофа шофери![]()
Освен то ако се согледа реално .. незнам зошто ама керс системот испадна дека е хендикеп за тимовите кои го имаја ???
А требаше да е предност .
zarem za tebe alonso e losh vozac.
А според тебе е добар ???
Жан Тод и официјално претседател на ФИА ај нека му е со среќа и да се надеваме нема да влијае на ферари![]()
другар ај не треси круши под јаболкница
не е добар туку е екстра возач
да не се подобри случајно Батон или Физикела?????
да беше Алонсо во Мекларен во 2003 и 2005 милион % ке ги земеше титулите за разлика од Кими (ама подобро што не беше) оти титулите си дојдоа на вистинското место поготово во 2003
резервиран бил ваков бил таков бил плачко бил мочко бил
мене оти ме немаше некое време и сега сакам да му честитам на Батон поготово на Рос Браун
кога сака да вози добро можи ааааааааа
ке го видиме в година со Розберг или со Хамилтон (ако оди во Мекларен како што има гласини)
хехехе најевтиниот шампион
море она јапончиштето Кобајаши цццццццц
абе Ковалаинен :pos2:
како Маса лани сакаше да си го земи цревото и по пат да си полни гориво и да победи (оти не можи на друг начин)
:pos2: