Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
К

кременко

Гостин
Седи си мадро,ферари нема болид?Се покажа денес кој има болид...Кое место се мекларен и браун?За денешниве квалификации неможете да јадете гомна за ферари...Така да шшшшшшш:salut:
а си ме видел јас да бранам некој друг тим , не сум за никој во Ф1 па може да си коментирам за кој сакам, за вас е успех 6 место на квалификации или пак еден од тимот да ја заврши трката , не ми се верува на кое дереџе паднаа фановите на ферари(тим кој до пред едно 8 месеци се бореше за врвот)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
а си ме видел јас да бранам некој друг тим , не сум за никој во Ф1 па може да си коментирам за кој сакам, за вас е успех 6 место на квалификации или пак еден од тимот да ја заврши трката , не ми се верува на кое дереџе паднаа фановите на ферари(тим кој до пред едно 8 месеци се бореше за врвот)

Пред 8месеци го имаа Жан Тод,пред 3години го имаа Шумахер пред 5 го имаа Рос Браун.Што сакаш?Ферари не е тоа тоа веќе,треба време додека да се оправи.Интер колку време му требаше за да се врати у форма?Се додека не ги казнија милан и јуве.Така да немаш право на збор.Ако си у тек еве.Ферари изјавија дека не го подобруваат болидот,значи дека работат на болидот за наредната година.Мекларен го подобрија,но оваа трка испадна дека Ферари е подобар од нив(барем на квалификацииве,за утре ќе видиме).Дали се радуваме на шестото место,паднавме на тоа ниво?Човече со овој болид и со еден возач се радувам на секој освоен бод.За ферари сум од кога сум роден и ќе бидам додека сум жив.Поздрав.

К

кременко

Гостин
Пред 8месеци го имаа Жан Тод,пред 3години го имаа Шумахер пред 5 го имаа Рос Браун.Што сакаш?Ферари не е тоа тоа веќе,треба време додека да се оправи.Интер колку време му требаше за да се врати у форма?Се додека не ги казнија милан и јуве.Така да немаш право на збор.Ако си у тек еве.Ферари изјавија дека не го подобруваат болидот,значи дека работат на болидот за наредната година.Мекларен го подобрија,но оваа трка испадна дека Ферари е подобар од нив(барем на квалификацииве,за утре ќе видиме).Дали се радуваме на шестото место,паднавме на тоа ниво?Човече со овој болид и со еден возач се радувам на секој освоен бод.За ферари сум од кога сум роден и ќе бидам додека сум жив.Поздрав.
мразам коа се меша друг спорт ,неможиш да докажиш па секаде го пикате Интер

добро ке дојди другата година ке видиме до кај стигнале со болидот

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
мразам коа се меша друг спорт ,неможиш да докажиш па секаде го пикате Интер

добро ке дојди другата година ке видиме до кај стигнале со болидот

ТИ кажувам пример,ти тераш инает.Со што да ти докажам кога си тврдоглав,кога си мислиш дека си ти само во право.На ферари оваа година му фали победа.Тојота беше пред ферари?Беше,каде е сега?Позади.Мекларен ќе го стигне Ферари фала богу,има два возачи.Ферари има еден.Ај да не зборам на празно ќе се видиме на трката на Абу Даби и во Бразил.Тогаш ќе бидеме во полн состав,а за догодина ќе видиме!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како доказ за Ферари дека може да биде добар...:helou:

Што сакаше да кажеш со ова?Дека на Физикела местото му е во ферари додека не се врати Маса?Или поентата беше друга?Не те сфаќам...:salut:
Aбе шо прајте џабе муабети.... поентата е што Force India, поранешниот Minardi и најголем аутсајдер дојде до пол позиција :vozbud:

Инаку не познавам возач во Ф1 со слаби квалитети. Можеби болидот да не му е погоден, конкретно Хејки Ковалаинен. Нека го стават во Ферари растур ке прави.

Така да на Ферари му треба возач од сегашноста а не некој кој возел во 90-тите како Бадоер.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Aбе шо прајте џабе муабети.... поентата е што Force India, поранешниот Minardi и најголем аутсајдер дојде до пол позиција :vozbud:

Инаку не познавам возач во Ф1 со слаби квалитети. Можеби болидот да не му е погоден, конкретно Хејки Ковалаинен. Нека го стават во Ферари растур ке прави.

Така да на Ферари му треба возач од сегашноста а не некој кој возел во 90-тите како Бадоер.

Постов држи место и конечно некој сфаќа што се случува со ферари,а не дека не се конкуретни...:tapp:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Во врска дали физикела е полн или празен не е важно.Форс индиа како тим си освоија една пол позиција така да не е мало достигнување тоа...
прочитај малце пред да реплицираш не ја оспорив пол позицијата на физикала.

Ферари има нов заден сполјер а браун гп преден
http://www.formula1.com/news/technical/

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Дали знае некој кој од првите шест ( осим Кими ) има керс ????

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
прочитај малце пред да реплицираш не ја оспорив пол позицијата на физикала.

Ферари има нов заден сполјер а браун гп преден
http://www.formula1.com/news/technical/
Се извинувам не се сфативме.Инаку што е ново со спојлеров сеа станав,а не ни можам да заприметам.

Дали знае некој кој од првите шест ( осим Кими ) има керс ????

Јас мислам дека никој освен Ферари и Мекларен не користи керс.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
мали корекции се не се приметуваат а и дифузерот го подобриле ферари

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
мали корекции се не се приметуваат а и дифузерот го подобриле ферари

Ок,фала ти.Иначе за денес на трката,се очекува ладно време,но не се очекуваат врнежи.Така да поголема предност за мекларен е денешното време.Со среќа...

К

кременко

Гостин
Се извинувам не се сфативме.Инаку што е ново со спојлеров сеа станав,а не ни можам да заприметам.

Јас мислам дека никој освен Ферари и Мекларен не користи керс.
друже па разбуди се добро па после давај коментари ,или само да се стаи пост па не е битно каков

денес очекувам сосем некој трет да победи да не е од брон гп или од ред бул , значи од овие тројца Giancarlo Fisichella,Jarno Trulli ,Nick Heidfeld

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
друже па разбуди се добро па после давај коментари ,или само да се стаи пост па не е битно каков

денес очекувам сосем некој трет да победи да не е од брон гп или од ред бул , значи од овие тројца Giancarlo Fisichella,Jarno Trulli ,Nick Heidfeld

Друже ми требаше некој да ми помогне не ја воочив разликата и како што кажа боки во погорниот пост,мали се разликите.За овие што ги сметаш за победници сите ќе влезат во првите кругови во бокс,според мене.Така да се ќе се врати во нормала.Нема да врне така да Мекларен има предност,и јас мислам дека Хамилтон брзо ќе се врати во првите десет.За Раиконен,ако напраи добар старт можно е да се замеша во борбата за победа и за подиум.Се надевам само дека Раиконен има потежок болид.

Kajgana Shop

На врв Bottom