Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ок незнаев.Ќе се стрпам.И обавезно да ми пишете ја смотан сум незнам да ги најдам.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ок незнаев.Ќе се стрпам.И обавезно да ми пишете ја смотан сум незнам да ги најдам.

Се е кажано, немора да си којзнае каков експерт само отвори f1.com и погледни кај заокруженото :helou:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Нешто го удри по главата , сега на ХРТ2 викаат некаков федер од болидот на Баричело. Тој најверојатно се онесвести затоа што не реагираше одеше директно на гумениот ѕид, на крај почна да кочит :nesvest:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сега видов и јас ....Нешто од болидот на Баричело му удри во главата , и го онесвести.Болидот му одеше директно во гумите а тој прво и основно не ни вртеше , второ не кочеше.А и сега кога го извадија од амбулантното возило , се држаше за главата.
Се надевам дека не е ништо сериозно.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од жална трка , на крај циркус бидна:tapp::pos2:
На рака резултатите :tapp::tapp::pos2:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
^

Циркус, кој само беше дозачинет со коментарите на нашата ни легенда Миленко...:pos2:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Многу лош ден за Фелипе, се надевам дека ќе биде се во ред со него. На таа брзина да те погоди федер у глава, среќа жив што е!
И на крај со тоа лајф тајмингот, го утупија до бескрај, меѓу себе се прашуеја возачиве кој кое време го постигнал.
Иначе сезонава е најголема утка откоа следам Ф1, дај нека заврши побрзо!

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Многу лош ден за Фелипе, се надевам дека ќе биде се во ред со него. На таа брзина да те погоди федер у глава, среќа жив што е!
И на крај со тоа лајф тајмингот, го утупија до бескрај, меѓу себе се прашуеја возачиве кој кое време го постигнал.
Иначе сезонава е најголема утка откоа следам Ф1, дај нека заврши побрзо!
и ја тоа викам.. :S

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Многу ми е жал за маса ги пропуштив квалификациите низ дома нешто сосема заборавив.Се надевам дека фелипе е добро и дека ќе може да настапи утре.Честитки до алонсо.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Маса тешко повреден на Хунгароринг

25.07.2009 15:39

Бразилскиот возач Фелипе Маса денеска доживеа тешка несреќа за време на квалификациите за пол позиција за утрешната трка во Унгарија „Хунгароринг“.
Пилотот на „Ферари“ со брзина од околу 200 km/h удри во заштитната ограда од гуми, без притоа да кочи или да се обиде да скршне лево или десно.
Најверојатно маса претходно ја загубил свеста, откако парче кое се откачи од болидот на Рубенс Баричело го удрило Бразилецот во главата.
Бразилскиот пилот е пренесен со хеликоптер до болницата во Будимпешта.
Copyright 2009 makfax.

С

Спенсер

Гостин
пред недела дена, фо некоја си формула 2/3/4 незнам која, цела гума го удри возачот по глава.. за жал почина///

Kajgana Shop

На врв Bottom