Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
A ti na toa li se raduvas sto masa e pozadi hamilton lolz pa kako sto gledas barem eden vozac na ferrari e megu prvite 10 a na mclaren ............... ako de poraduvaj se

Биди ми поздравен друже мој ...... :tapp:

Ако, ако бркај си ти работа .... ФЕРАРИ СЕ НАЈЈАКИ !!!! :pos::pos:

Ja mislam utre Baton ke tepa

ако хамилтон го казнат како што зборува ќе се намали популарноста и гледаноста на трките во ф1:toe:

Лично сум за Маса...ама браво за цел тим..а највеќе за Батон... се прероди едноставно...ај утре полпозиција повторно... ако не е побендик Маса...сакам па тој да победи... :smir:

[zEUs];2406757 напиша:
ја не мислим туку сигурен сум дека Батон ќе тепа утре :helou:

Не предвидувајте уште сега ке видеме као ке почне трката , ако напрват некоја грешка од тимот за гумите, ама Батон е многу блиску до победа и овој пат , сакам дожд да гледаме интересна трка... само да не има многу безбедното возило, од мене толку и со срека Мекларен да постигнат нешто на оваа трка особено Ковалаинен.:helou:

Биди ми поздравен друже мој ...... :tapp:

Ако, ако бркај си ти работа .... ФЕРАРИ СЕ НАЈЈАКИ !!!! :pos::pos:

Gledas nekade da sum napisal deka se najjaki

Pupone zosto mislis deka ke se namali popularnosta i gledanosta zatoa sto hamilton ke go diskvalifikuvale i bez nego ke se gleda i so nego ke se gleda i ima novi timovi koj napreduvaat i sega zaradi diskvalifikuvanjeto na hamilton sega nema da gledame formula1 a hamilton neka si laze

Одлично! Кими си стави на време добри гуми, а сега сите влегуваат во пит стопот. Ајде Кими!! :)

Одлично! Кими си стави на време добри гуми, а сега сите влегуваат во пит стопот. Ајде Кими!! :)

Прерано ги стави и ги заеба гумите. Нешто во Ферари смрди и тоа многу....

Е ова требаше.Дооожд.Е сеа станува интересно.

Истура дожд. Сега сите се еден до друг. Ќе биде интересно.

Ова е бара бе, вака не се вози во никој случај.
Нека ја прекинат трката аман, патетично е вака, со 30 на сат се извртуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom