Како прво не е напишан од мене текстов освен последните 2 реченици во кои е пишано дали мислите дека е подобро со овие правила имаш линк погоре прочитај ќе видиш од кај е, и нема ништо лошо во тоа се спомнува дека доколку оваа правило беше минатата сезона Хамилтон немаше да биде победник, инаку и Алонсо е против правилава читав прееска негова изјава.нема доклку!!:nenene: ако правиш така тогаш пресметај за сите години уназад па можеби некоја година кога прв завршил шумахер или било кој од Ферари, според новите правила не би ја освоил титулата, или ти да си кажеш само за Маса па другото не е важно.Значи сакам да ти кажам дека тоа болдираното не е потребно да стои како вовед во оваа тема:smir:
инаку немам ништо против за новите правила едвај чекам да почне новата сезона ако знае некој кога и каде е првата трка?
Epa toj zede titula so 2ri mesta sigurno ke bidi protiv pravilata inace da ne se razbereme pogresno,bas go postovam Alonso(za razlika od hamilton)samo mi vozi nekako monotonoАлонсо е против правилава читав прееска негова изјава.
Кој е тој што освил титула со 2-ри места без победа? Дај пример која сезона тоа се случило....Вака ќе биде подобро. Ќе има повеќе жар во трките сите ќе се борат како ненормални да бидат на прво место, а не некој да си тактизира и да биде цело време 2,3,4 место и на крај титулата кај него.
ок:smir::smir: без разлика кој го напишал мене не ми се свигаКако прво не е напишан од мене текстов освен последните 2 реченици во кои е пишано дали мислите дека е подобро со овие правила имаш линк погоре прочитај ќе видиш од кај е, и нема ништо лошо во тоа се спомнува дека доколку оваа правило беше минатата сезона Хамилтон немаше да биде победник, инаку и Алонсо е против правилава читав прееска негова изјава.