Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
`Цк, тебе ти треба Вујаклија, не жена. :)
Со Вујаклија сум сам, а со жена... башка со жена и друго освен крстозбор се решава :)

Може сум пишал ама ме мрзи да враќам назад....
Жена без мозок џабе ти е! Шо кур ќе ти е реклама само да шеташ со тебе? Мене да ми е убава, а за сите да е паметна! Таква некоја :) Некоја шо можам со неа и муабет да си напраам, и се! Да ти ебам вечерта ако ми пројде у лижење со неа само!

Не може со декларации и закони да се промени реалноста.
Жените биле и се инфериорни во однос на мажите, независно дали е за интелектуална или физичка работа.
Едноставно, поинаку сте скроени, мажот е ваш водач, ваша светина, мора да му се покорите за да се реализирате.
Жал ми е, навистина жал, за лагите и залудните надежи кои се шират, дека жената може да биде, еве спомна пред мене некој, програмирање или било која друга би била научна дисциплина, подобра или рамо до рамо со мажот.
Тоа едноставно не е точно и не знам зошто се продолжува со заблуди и маткања и понатаму.
Треба да постои едно реално созревање и соочување со реалноста.
Жените се добри повторувачи, добро ќе украсат нешто, но, никаква креативност од нив нема да излезе.
Бидејќи креативноста ја индуцира тестостеронот. Така да, освен буч лезбејките, другите немате некоја шанса.

Секако дека вистинските мажи сакаат паметни жени.......само што кога жените се малку попаметни од нив,нормално дека им смета.:pipi:
Мене не ми смета.

Бидејќи креативноста ја индуцира тестостеронот. Така да, освен буч лезбејките, другите немате некоја шанса.
Ова за креативноста и тестостеронот добро ти е :pos::pos:, ќе си земам јас тестостерон од ајкула, едно добро фиксање па да видиш креација после :pos::pos:.

Не може со декларации и закони да се промени реалноста.
Жените биле и се инфериорни во однос на мажите, независно дали е за интелектуална или физичка работа.
Едноставно, поинаку сте скроени, мажот е ваш водач, ваша светина, мора да му се покорите за да се реализирате.
Жал ми е, навистина жал, за лагите и залудните надежи кои се шират, дека жената може да биде, еве спомна пред мене некој, програмирање или било која друга би била научна дисциплина, подобра или рамо до рамо со мажот.
Тоа едноставно не е точно и не знам зошто се продолжува со заблуди и маткања и понатаму.
Треба да постои едно реално созревање и соочување со реалноста.
Жените се добри повторувачи, добро ќе украсат нешто, но, никаква креативност од нив нема да излезе.

Ццццц...
Многу високоинтелектуална анализа.. . Брат, ти или си неженет или си останал неженет :pos2:

Ова за креативноста и тестостеронот добро ти е :pos::pos:, ќе си земам јас тестостерон од ајкула, едно добро фиксање па да видиш креација после :pos::pos:.

Не е мое, не сум до толку креативен, имаат луѓе работено на наоѓањето на таа врска. Јас само ја спомнав.
Но кога веќе реплицирам да кажам уште нешто.
Јас имам 10 бар годишно искуство со компјутерски ориентирани нешта, така да во тој период сум видел многу „прогамерки“, асистентки и професорки во областа.
Сите се, како да ви го објаснам тоа а да не навредам, најдобар збор е безлични, кога се работи за технологија.
Женско се ќе ти среди, ќе направи паур поинт ќе имаш супер слајдови, можеби и некоја програма ќе ископира, па ќе постави коментари, препишани од англиски, ова е главната база, ова е длл кој ни овозможува да се поврземе и слично, но жена никогаш нема да направи нешто оргинално кое ќе е значајно.
Да не повторувам, никој не сака да повторува освен оние кои не можат да разберат, но сепак, колку и да се ритард ќе им повторам.
Нема ништо кое жена создала, а денес се користи.
Ебате, ко за црнците е муабетов, никој не разбира дека едноставно нижите битија немаат толку прагматичен мозок како луѓето.

Во право си. И јас немам видено стварно добра програмерка (имам видено само добри); во еден дел немаат можност да се посветат на работата покрај многу домашни обврски од кои не можат да избегаат а оние кои се комплетно посветени на работата и другите им ги чуваат децата се со сериозна „фалинка“, па ни од нив не може многу да се очекува...
(од искуство; и јас сум во некоја таква работа)

computernerds.jpg

computer nerd

article-1093352-02C0A5F6000005DC-271_468x508.jpg

perfect housewife

Добро бе луѓе, не ви е крив женскиот род што двеве слики не идат заедно.
На темава видов и луѓе кои се претсtавуваат ко генијалци а баrат жена за кафе да им вари. Eпа на крај краева идете по селава, во некои уште така ги воспитуваат девојчињата и најдете си некоја што ќе ве слуша и верува во вакви празни муабети.

Од двеве слики ја би ја одбрал оваа вторава со "интелигентна" домаќинка, уау.

...ej, lurtz...posle mojon komentar za temava, nema zenski post sodrzaen...so mozebi bi znachelo deka sum u pravo?

@vestica...ja imav eden drugar, sho specijalno posle prvata zena otide u selo da si najde zena...i mu se pogodi da znaesh...posho znaeshe da gi ceni vrednostite na gradskiot zivot, a bashka tatko i koa ja isprakava pukashe so pushka i i kaza..."te prakam u grad, da ne miesh sadoi nadvor na ceshma na ladna voda, poshtuj go i sakaj go...ako mi donesesh sram u kuku...hahhahaaha...ne se vrakaj tuja..." buuuuuuuuuuum tres...zemjotresssssss...

ebave toa princezite, shuti pa se bodat...nit znaat da gotvat nit znaat da gledaat kuka...a toa ustite otvorile kao nekoi supermassive black holes...hahahhah

...ej, lurtz...posle mojon komentar za temava, nema zenski post sodrzaen...so mozebi bi znachelo deka sum u pravo?
Ќе да си грешка.

Може погрешно ме сфативте, пола од маживе што се изјаснија дека сакаат perfect housewife а они се computer nerds. Ама што да ви правиме кога не иде

Види сега ... :) ѓаволот ни ора ни копа, човек сум :vozbud:
едно е да збори човек колку е верен и поштен, али ако му дојде некоја ваква домаќинка... мххммм, бидна грев :)
А зошто оваа не би била паметна? Ја бирам како паметна која знае да си поигра со правосмукалка во слободно време пред и по докажување на поврзаноста на алшар и неутрино.

zavisi so podrazbiras pod pametna zena, za mene pametna e ako me slusa i ako mi cisti po doma i ako mi gi ispolnuva site zelbi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom