Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нашите канали треба да си стават телетекст, не можат таа услуга да им ја направат од макстеве![]()
ХРТ има телетекст на MAX TV :nesum:Баш ќе проверам ...Нашите канали имаат телетекс, ама преку maxtv не можеш да го користиш, на тоа мисли петар, пример на HRT има на а1 нема.
ХРТ има телетекст на MAX TV :nesum:Баш ќе проверам ...
Мене единствено што ме нервира кај MAX TV , што скоро секоја вечер нема НОВА и ОБН :nenene:И ова се случува откако ги ставија на програмата .
И уште нешто ме нервира ... Имено , Ако имаш закажано снимање на емисија на еден канал , а гледаш во тој момент друг канал , во тој случај на вториот ТВ приемник неможеш да гледаш телевизија:kesa:Се надевам дека со воведување на оптиката , ќе се исправи овој "недостаток" .
ХРТ има телетекст на MAX TV :nesum:Баш ќе проверам ...
Мене единствено што ме нервира кај MAX TV , што скоро секоја вечер нема НОВА и ОБН :nenene:И ова се случува откако ги ставија на програмата .
И уште нешто ме нервира ... Имено , Ако имаш закажано снимање на емисија на еден канал , а гледаш во тој момент друг канал , во тој случај на вториот ТВ приемник неможеш да гледаш телевизија:kesa:Се надевам дека со воведување на оптиката , ќе се исправи овој "недостаток" .

Сигурно ги имаат регулирано авторските права чим ја емитуваатЧудно што OBN ја има уште на MAX TV на кабловските оператори одамна ја нема во програмската шема![]()

НОВА и ОБН на почетокот ги даваа и навечер, а после неколку недели почнаа да ги исклучуваат, не знам зашто го прават тоа. Тоа за снимањето сум приметил. Глупо е стварно.
Уште ги нема обн и нова навечер ?
имам два телевизори, дали можи на двата да се приклучи max TV?
Аj бе нека стават нови канали, немаат ништо ставено последниве месеци освен тоj шкиптарскиот. Нека стаат некоj шпански канал и ARD. Добри серии даваат