Нашите канали имаат телетекс, ама преку maxtv не можеш да го користиш, на тоа мисли петар, пример на HRT има на а1 нема.Нашите канали треба да си стават телетекст, не можат таа услуга да им ја направат од макстеве
ХРТ има телетекст на MAX TV :nesum:Баш ќе проверам ...Нашите канали имаат телетекс, ама преку maxtv не можеш да го користиш, на тоа мисли петар, пример на HRT има на а1 нема.
НОВА и ОБН на почетокот ги даваа и навечер, а после неколку недели почнаа да ги исклучуваат, не знам зашто го прават тоа. Тоа за снимањето сум приметил. Глупо е стварно.ХРТ има телетекст на MAX TV :nesum:Баш ќе проверам ...
Мене единствено што ме нервира кај MAX TV , што скоро секоја вечер нема НОВА и ОБН :nenene:И ова се случува откако ги ставија на програмата .
И уште нешто ме нервира ... Имено , Ако имаш закажано снимање на емисија на еден канал , а гледаш во тој момент друг канал , во тој случај на вториот ТВ приемник неможеш да гледаш телевизија:kesa:Се надевам дека со воведување на оптиката , ќе се исправи овој "недостаток" .
Чудно што OBN ја има уште на MAX TV на кабловските оператори одамна ја нема во програмската шемаХРТ има телетекст на MAX TV :nesum:Баш ќе проверам ...
Мене единствено што ме нервира кај MAX TV , што скоро секоја вечер нема НОВА и ОБН :nenene:И ова се случува откако ги ставија на програмата .
И уште нешто ме нервира ... Имено , Ако имаш закажано снимање на емисија на еден канал , а гледаш во тој момент друг канал , во тој случај на вториот ТВ приемник неможеш да гледаш телевизија:kesa:Се надевам дека со воведување на оптиката , ќе се исправи овој "недостаток" .
Сигурно ги имаат регулирано авторските права чим ја емитуваатЧудно што OBN ја има уште на MAX TV на кабловските оператори одамна ја нема во програмската шема
За OBN шансите да се обнови договорот се 1% така да кажам OBN тешко дека ќе ја има во некоја понуда кај кабловските оператори а можи поради тоа ја нема навечер на Max TVНОВА и ОБН на почетокот ги даваа и навечер, а после неколку недели почнаа да ги исклучуваат, не знам зашто го прават тоа. Тоа за снимањето сум приметил. Глупо е стварно.
Ги има сега и навечер.Уште ги нема обн и нова навечер ?
Не сум сигурен, мислам дека треба втор рисивер а може и да има некоjа финта да се гледа тв на два телевизора само ќе треба еден канал истовремено да се гледа.имам два телевизори, дали можи на двата да се приклучи max TV?
Да да, треба да освежат со некои нови канали, спортската понуда е тиња, треба да ја пуштат SportKlub барем, таа е од соседството, не мора SkySports или Premiere. Музичките канали се одлични, од другиве горе-доле сум задоволен.Аj бе нека стават нови канали, немаат ништо ставено последниве месеци освен тоj шкиптарскиот. Нека стаат некоj шпански канал и ARD. Добри серии даваат