325 минути месечно се 10 Минути дневно што е реално премалце за просечен граѓанин. Ако збориш помалце од 10 минути дневно одкажи фиксниот и земи си само мобилен. Така највише ти се исплати.pa dobro jas nema da zboram 2 sata na den
zatoa imam 325minuti besplatni kon drugi mrezi (vo ovoj slucaj telekom), a 3000denari e, vo Cable Tel imam 66 analogni kanali i plus 76 digitalni, a vo Max tv samo 70 digitalni.... taka da..
Kaj mene internetot e 2000 pa i pomalku a tv nema voopstoMene vcera mi namestija, slikata nema problem ok e.Imam problem so prelistuvanjeto na programi so slika vo slika na nekoi potocno na 90% od programite mi pisuva nema dostapni informacii, se javiv mi rekoa deka znaele za toj problem i deka denovive ke bide resen.Internetot e katastrofa 3000-3300/100 toa e max so go imam, isto i za toa im kazav rekoa deka vo ponedelnik ke go sredat toj problem.
Kaj mene pominaa 15 dena taka da od utre ke im vrtam na 2 sataVo dogovorot pisi deka ako vo prvite 15 dena ne si zadovolen mozes da go otkazes toa i mu kazav pa ako sakaat pretplatnici neka go napravat kako sto trebe da bide.Probav preku USB-to da stavam nesto ama ne funkcionira neznam kako.
шеф шо е фркава со линијата колку ти е пуштена и колку ти држи ако моеш да објаснишМене ми ја средија пред недела-две, не се сеќавам точно, и ми пуштија 6Мбпс. Сега линијата ми држи околу 10Мбпс.
Прочитај ја целава тема, имаше некој објаснато. И да, нема туторијал у чекори 1 2 3 ама со малку логика ќе откриеш.шеф шо е фркава со линијата колку ти е пуштена и колку ти држи ако моеш да објасниш
од кај к*р знам јас мене колку ми е и као да дознаам иаме стаено 3 max comfort + али од коа наместија max некако ми иде слабо нетов се успори ептен
Keep Dreaming LjupcoЌе се реши и тој проблем до јуни годинава се ќе оди на оптика така да ќе има поголеми брзини од овие и помал пинг.
А за каналите ќе има повеќе пакети и појаки филмови инаку сите ќе исклучат МаксТв ако не е така.
За брзината на каналите сем дека се MPEG4 појма немам во секој случај не бара повеќе од 2 Мбит за телевизија.