Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке издржеме ли со црвен ...:nesum::pop::raz::cuc:

Ке издржеме ли со црвен...:cuc:

Колко минути продолжение ути не ја гледам само на ливескоре.цом... :smir:

Ајдеееее песимисти кајстееееее, Роналдињо, ПАто мајстории лелелелел ајдеееееее кризава заврши

Браво Милан ! Честитки за победата,одлична игра во второто полувреме

Форза Милан !

:милан::milan::милан::milan:

Честито победа. Го гледав цел натпревар, и мислам дека Милан заслужено победи. Тоа треба да им дојде како мотив + за натпреварот со Реал Мадрид. Со среќа ! :smir:

Мене искрено ми се допадна како Роналдињо изигра во второ, за прво нема да коментирам, многу слабо, ама како што кажа некој погоре, ГАлеани со миксета им улетал у соблекувална и им ја пуштил химната на ЛП

Димче и Росоњер како не ви е срам? НАЈСЕРИОЗНО

Сисајте хејтери, волчицата го прими у второ полувреме опасно.....

Ако ако ова ми се свиѓа, Пато да се размрда малце да даде голче за самодоверба.

Ќе ги газимо Мерда

Реков дека добра е формацијата со Роналдињо и Пато.
Рома пружи поголем отпор одколку што очекував но добро е се си дојде на свое место :)

Идемо следеќи

п.с На судијата ќерка му Марли да и го закачи, нека му каже Форца у милано тамо :vozbud:

Мене искрено ми се допадна како Роналдињо изигра во второ, за прво нема да коментирам, многу слабо, ама како што кажа некој погоре, ГАлеани со миксета им улетал у соблекувална и им ја пуштил химната на ЛП
Хаха, тоа ја на другата тема го искоментирав кога видов како заминува од ложата .
Нејсе, влегувањето на Пипо отвори повеќе простор, Рони у моментов е еден од оние играчи кои кај Милан е во најдобра форма, сериозен сум, со Аталанта гол, со Цирих му исервира тацна на Пато боља од пенал, денес даде гол и намести гол, што е добро за тимот со оглед на тоа дека сите се крстеа у него на старт ( зборам за управата ).

Сега освен Реал, на ред се две гостувања по ред во Серија А, со Киево и Наполи . . . среќно :) .

Честитки за победата.
Време беше.
Иако не треба да се радуваме многу и да мислиме дека лошото е зад нас. Немавме одлична игра константно, сеуште сме далеку од врвот, доста далеку.

За само 3 дена не очекува кошмар. Ќе го преживееме ли :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom