Затоа што смараш во туѓ фан клуб, а куропрчиш кога некој ќе пише во вашиот.Питање за 1 милион евра...Зошто секогаш кога играат Милан и Манчестер нема продолжение под 5 минути![]()
Мислам дека росоњер е сега најзадоволен и гонавелико.
Се јавува некој си бобанмацедонија, навијач на БАерн и ни држи предавања какви сме биле, а они неможат на свој терен Келн да го тепаат. Алооо, бе до кога ќе си лечите комплекси, ние сеа и у сериа Д да отидеме вие нема да биде ни малце колку што сме ние, смешно е кога ти доаѓаат пациенит и ти солат памет.
Утакмицава страшно, притисок вршевме 60 минути еден гол дадовме, нешто смрди, ама многу смрди, незнам кај ни е крајот.
Мора таа средина да проработи иначе ни се пишува црно, има многу тука што плачат за одбрана, ама нашиот проблем е во средината, сите топки место напред идат назад. Мора да се најде соодветна срдина иначе, лошо лошо лошо.
Ваљда дека Милан имаа играч повеќе беа надмоќни, нормално е тоа што го говориш ( дека биле надмоќни а Аталанта немале шут кон гол ) во една ваква ситуација.Прво не го гледав.
Второ Аталанта немаше шут кон гол. Мие имавмо 3 100% шанси, една статива и неколку полушанси и гол.
Според мене второто полувреме не го изигравмо ама ич лошо, напротив добри бевмо, напаѓавмо но немавмо реализација а ни среќа.
Незнам дали го слушаше коментарот, ако си гледал со англиски коментатор, кометираа двајца и кажаа многу добра работа за Пато, и ја се нафурав на него, ама овие беа у прави, кажаа нешто сеа како, кога си отиде Кака од Милан целата тежина му ја закачија на Пато и очекуваа од него да го замени, но момчето има сеуште 19 години и уште го учи фудбалот за да може да замени 27 годишен Кака, несомнено е дека е страшен потенцијал и дека во годините што следат он ќе биде бриј еден, ама во оваа ситуација во која се наоѓа неговиот клуб, он е бесполезен, нема доволно искусто за да може да го земе клубот на својот грб.Прво не го гледав.
Второ Аталанта немаше шут кон гол. Мие имавмо 3 100% шанси, една статива и неколку полушанси и гол.
Според мене второто полувреме не го изигравмо ама ич лошо, напротив добри бевмо, напаѓавмо но немавмо реализација а ни среќа.
Пато све појќе и појќе ми иде на живци, промаши два зицера кога ке го дубнат паѓа не е на арно работава со него.
Мило ми е за Зубита може малце да му се дигне самодовербата. А у јануар ни треба ОЧАЈНО шпиц кој знае да даде гол. Или да им купимо виагра на напаѓачиве пошо импотентни станале![]()