Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.966
- Поени од реакции
- 23.531
Епа сега искрајно едвај чекам да играат тие ....лутлут
Види сеа, никој не чека со душа да играат тие, но како што реков тие ни се на располагање у моментов, шо да праемо

Епа сега искрајно едвај чекам да играат тие ....лутлут
Ај бе па ти не се бламирај веќеЕпа сега искрајно едвај чекам да играат тие ....лутлут
Да а Хунтелар е најдобриот напаѓач што некогаш сме го имале а исто и Пирло во моментов е ненормален дава пасови како лудго гледаше некој Огучи против Цирих???срам беше дечкото,уште не беше свесен кај се наоѓа...за малце автогол ке си пукнеше а и топката ја имаше пред него му дојде еден позади и му ја зема...ееее Ониеву Ониеву,многу очекувам од него ама како што се покажа против цирих боље кошарка да игра...сепак треба да му се даде шанса!:smir:
А па ти што се јавуваш незнам:nesum:Ај бе па ти не се бламирај веќе
не го сватив тоа лично за мене,туку вие почнавте да го величате Огучи а уште ништо од него не сме виделе а исто и јас многу очекувам од него,очекував и роналдињо да биде Лидер ама ете...:kesa:,читав на милањус некој експерт или нез што беше го прашуваат за Хунтелар ,демек зашто не се покажува и тој вика дека кој и да е во овој тим би се удавил,и К.Роналдо и Торес да сме ги земале исто ке било,искрено до некаде е во право ,Хунтелар е играч на кој му треба добар плеј што постојано ке му дава шанси за гол а ние таков немаме!Да а Хунтелар е најдобриот напаѓач што некогаш сме го имале а исто и Пирло во моментов е ненормален дава пасови како луд
Не се однесува само на тебе Форца ама сите премногу плитко размислувате кои се тие предрасуди бе викате за Хунтелар треба да игра повеќе , а нема дадено гол до сега а и мислам дека тоа му е основната работа а исто од друга страна Огучи не го ни пуштиле вие му залипивте етикета на тапа играч каде бе со овие предрасуди ццц
Гуч е најмалку крив за сето срање. Тоа му беше прв натпревар после 100 години и нормално е да е малку закочен.го гледаше некој Огучи против Цирих???срам беше дечкото,уште не беше свесен кај се наоѓа...за малце автогол ке си пукнеше а и топката ја имаше пред него му дојде еден позади и му ја зема...ееее Ониеву Ониеву,многу очекувам од него ама како што се покажа против цирих боље кошарка да игра...сепак треба да му се даде шанса!:smir:
Нема да не дават на Телма милсам дека ке ја даваат Фиорентина на Телма,Милан ке ја гледаме на стрим...:nesum:Ќе не даваат денес во 15.00 на Телма или слабије?
Добри вести но од Примавера тимот
Primavera TIM Cup: Inter - Milan 0-3
Друже да те поправам само со потписот затоа што гледам дека си интелегентен,таму кај Quaresma-Santon значи ИЛИ Quaremsma ИЛИ santon затоа има и цртичка (-) ставеноСо среќа денес со аталанта...
Добри вести но од Примавера тимот
Primavera TIM Cup: Inter - Milan 0-3
Друже да те поправам само со потписот затоа што гледам дека си интелегентен,таму кај Quaresma-Santon значи ИЛИ Quaremsma ИЛИ santon затоа има и цртичка (-) ставеноСо среќа денес со аталанта...
Леле идиот си брат џабеА за да не поправаш и да се правиш интелегенте, прво преброј, и да тргнеш еден од тие двајца како и што кажуваш дека треба имаш 12 играчи ахахахахахахахах, убаво ти викаат мора шинтер да игра со повеќе од 11 играчи за да освои лига шампиони.
Дечкоооооо, пред да шириш интелегенција ПРЕБРОЈ СЕ!!!!!!!![]()