Па свршавам беМршшшшшшш свршувај на шинтер,оди види која класа ќе ставаш сеа.
Да де, 5 минути продолжува а свири крај на почеток на 6та а немаше нит повреден играч ( тој што глумеше веднаш беше станат од судијата ) нит измена па да кажеш продолжува, барај памет, нема тука ништо субјективно од моја страна . :wink:
Милан претходно си ја усра, гол на Цирих дома да не им дадеш, претходно Бари незадоволни да заминат зашто освоиле само бод во Милано, јебига, не штима, не ми иде Милан у оваа приказна .
п.с. За коментаторот на Телма, до пред некој месец мислев за Милан дека навива од што е '' субјективен '', овде на форумов дознав дека навива за Интер а пратам Калчо на Телма од кога знам за себе .![]()
Одприлике истото и ја што сакав да го кажам :pos2:Да го еб*м тој што го продаде Кака
Да го еб*м тој што го продаде Горкуф
Да го еб*м тој што го купи Роналдињо
Да го еб*м тој што не го купи Сисоко
Да му ги еб*м сите курви на Берлускони
И на крај да ги еб*м сите што го денесоа Милан на ова ниво, од Цирих статсавме да губиме
Јас би го направил истото...Не би чекал да ме избркаат...news news news : Leonardo si misli da si podnese ostavka spored milannews.it
Немој со Берлускони може венерична да фатиш. Тој си праи кејф со к*рви а милан стигна од Цирих да губи дома.Да го еб*м тој што го продаде Кака
Да го еб*м тој што го продаде Горкуф
Да го еб*м тој што го купи Роналдињо
Да го еб*м тој што не го купи Сисоко
Да му ги еб*м сите курви на Берлускони
И на крај да ги еб*м сите што го денесоа Милан на ова ниво, од Цирих статсавме да губиме