Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да му ебем матер и каладзе и све у ПМ нека иде. Зашто не му даде шанса на Ониеву куров ми више ако е повреден Силва :toe:

Хунтелар не го бива све појќе и појќе ме убедува дечкото у тоа ЗА ЖАЛ.

Роналдињо незнам што да кажам за чуеков, ај уште една две утакмице нека изигра стартер ако не го бива шо би рекле Охриѓаниве пљашките и да си ој :icon_lol: дур можемо да му земемо барем 10 милиона:toe:

Ништо пак слабо изигравме,и незнам што не ви е јасно во врска со Абате ако игра Абате нема да игра Гатузо-едноставно е,за бек не го дива дечкото :toe: Пато слабо,го исплази јазичето педерски два три пати и тоа беше цела утакмица,одбраната цела освен Неста катастрофа Хунтелар 20 мин играше ама пак слабо слабо незнам што ке се прави сезонава ако пак играме Уефа тогаш алал да ни е :tapp: пс. Кај му се шампионите на Галијани сега????

Со што ја заслуживме твојата посета ооо голем фудбалски стручњаку ??
hail.gif

Ти благодариме што не просветли со своето големо фудбалско знаење
hail.gif
, ти ќе бидеш светлото на крајот на нашиот тунел
hail.gif
, и со тебе како наш духовен водач ќе стигнемо до тоа четврто место и ќе бидеме задоволни.

Само уште едно прашање ваше духочество, кој ќе биде еве да речемо 3-то место во Италија, ооо голем стручњаку ??
hail.gif
У право е детето, за жал.
Добро ај не го поти... одма да се прајте стручнаци.

Што кажа лошо ? или 'реалноста' е проблем ?

пс. Ајт на здравје, 1-0. И така вие не сте 'изненадени' од резултатов :)
И вие не сте подобри, ај ќути!
Готово ни преостанува со италијански стил на игра да се насочиме во ЛШ каде што имаме 100% ефект од дури 1 натпревар па може таму ќе ломиме како што правиме секоја година освен минатата кога не бевме во друштво со шампионите.
Кај да се насочиме бе? Лига на Шампиони? Па сега Реал ќе не избрука до бескрај. Освен ако цел тим, па и физиотеравпевтот, немаат утакмици на животот, се друго е дебакл!

Поарно и што не ја гледав утакмицата. Ова веќе не е Милан, ова е срање. Ако не се земат:Ернанес и Рафиња во зимо, тогаш играчите да ги запотат газињата за да играме во УЕФА куп, или по ново Лига Европа. Инаку би требало да се земе и напад, Џеко е најдобра опција, тој е совршен за нас.

Сеуште Пеце не ми одговори за Али Сисоко, од пред 5-6 страни. Ќе го молам да ми одговори. :smir:

Него очигледно дека Лео не го бива, и наскоро ќе добие отказ, со што и мислам дека му е уништена тренерската кариера, но не е само тој крив...
Веќе треба да се размислува и на неговата замена, јас мислам дека треба да го "вратиме" Рајкард. И стварно не ми е јасно како Фабијано беше стар за нас, Адебајор беше кроосан, и така натаму, а останавме со Хунтелар.

Него очигледно дека Лео не го бива, и наскоро ќе добие отказ, со што и мислам дека му е уништена тренерската кариера, но не е само тој крив...

охоооо, големата тренерска кариера на Лео... човекот и сам изјави дека не планира да биде тренер долго време, само колку берлу да испере пари од него и да си иде, сигурно многу помала плата зема отколку останатите тренери кои беа можна опција да го замени Анчелоти. Очекувам најдоцна до крај на сезонава човеков да се врати на тоа што го работи најдобро, трансфер центарот во Миланело

во врска со натпреварот... ич да не ви е гајле :tv:

Одо крив за голот, заостана 2 метри требаше офсајд да биди. Плус среќа во дупо имаја, немаше врска никаква голот. И немаше да биди лошо да го свирнеше пенало во второ полувреме со рака ко му изблокираја шут на Сидорф.

Можи не требаше Милан да тепа ама па не заслужи да изгуби според мене, ефтин гол примија а во Серија А многу значи да го отвориш резултато.

Следен натпревар Гатузо, Фламини, Инзаги аут Абате, Амброзини и Роналдињо во игра.

Наместо ЛЕО да ја бркаше лиценцата за тренер можеше да оди на предавања кај Карло Анчелоти.

Хунтелар не го бива све појќе и појќе ме убедува дечкото у тоа ЗА ЖАЛ.
Не сери бе, Хунтелар не бил добар...
Ако тие позади него што треба да му местат топки (Пирло, Сидорф, Роналдињо и компанија) не играат добро (а не играат) како сакаш Хунтелар да дава голови? не е он ка Пато да има дриблинг и брзина...

Морате да го смените тренерот..Вака небива..
Лео не е ич крив, криви се Галијани и Берлускони што го пуштија со вакви играчи да се бори за врвот...

Како може Лео да не е крив бе.
Па кој треба да ги мотивира играчите да играат.
Јас ние од форумов или тренерот???
Само средина закопал таму и сака да играат.
Одбрана незнае да направи напад исто само средината му е добра.
Нека тури таму 5-3-2 тактика или ако сака малку понапаѓачка 4-3-3 со три напаѓачи во линија а не два полушпица и еден централен напаѓач.

Нее крив Леонардо. Добар си е трењерот.
- Проблемоте во играчите. Немаме играчи цел ред ни е старци. Ни треба млада сила а и брза. :toe:
А во Зимо мора да се купи барем 4-нојачувања. 2-ца назад (бекови), 2-ца средина(добар плејмејкер и лево крило, десно нели Бекам ке намине ?).

Нее крив Леонардо. Добар си е трењерот.
- Проблемоте во играчите. Немаме играчи цел ред ни е старци. Ни треба млада сила а и брза. :toe:
А во Зимо мора да се купи барем 4-нојачувања. 2-ца назад (бекови), 2-ца средина(добар плејмејкер и лево крило, десно нели Бекам ке намине ?).

Бекам ке намине, али само у проаѓање :icon_lol:

Ни требаат долгорочни решенија, ако е вистина тоа за Красиќ тогаш тоа е тоа да десно крило смо осигурани за у иднина. Плус дечкото може да игра и Лево исто така добро а и по потреба плејмекер игра.

Бекови оВаБезно а за у средина може да се почека до лето барем , не ни е толку журба

Како може Лео да не е крив бе.
Па кој треба да ги мотивира играчите да играат.
Јас ние од форумов или тренерот???
Само средина закопал таму и сака да играат.
Одбрана незнае да направи напад исто само средината му е добра.
Нека тури таму 5-3-2 тактика или ако сака малку понапаѓачка 4-3-3 со три напаѓачи во линија а не два полушпица и еден централен напаѓач.
Која мотивација ја бараш од Одо,Каладзе,Фавали,Јанкуловски Замброта,Пирло,Бориело,Амброзини,Гатузо тие играчи веќе немаат воља за игра се гледа на терен тоа,или да земе Лео да влезе на терен да игра место нив? Тој е тимот толку може Инзаги у 6 утакмици ке даде 1-2 гола и толку ке биде Бориело константно повреден Пирло ми е гад да го гледам како ја млитави и топката и играта за бековите не коментирам се е кажано на терен Гатузо и Амброзини неможат да се договорат кој е капитен и двајцата не ги бива тоест Гатузо веќе не го бива а Амбро не го ни бивало.Побара Лео играчи ама робијашине не даваат пари,мислам не ги сфакам ако веќе не им е гајле за тимот што не го шитнат???? Ова е агонија што му се дешава на Милан и тие знаат и навивачите и никој не превзема ништо :tapp: место да не им се појават на стадион па ке ги видам тогаш и Шампионите и сите како ке стегнат гз да играат.

Лео е нов во тренерските води но колку и да е има искуство од фудбалот,во овој случај дефинтивно не е тој крив,Едноставно Б & Г се најкриви затоа што на млад тренер му даваат слаб состав и бараат успех,е така не иде тоа,само некој добар тренер,доста докажан ни треба за сега и со овој тим да го извади максимумот за да успееме,а лео неможе тоа да го направи,Зарем Пеп е толку добар тренер па прва сезона што освои 3 титули?-Факт е дека имаше тип топ тим на располагање и тоа се покажа,сега само едно е јасно,да бидеме задоволни со пласман меѓу првите 4,ако не се купи нешто у јануар со овие желкиве ништо не праиме,али како и да е ке дојде пак нашето време ама оваа сезона не верувам:toe:,ае позз росонери:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom