Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
namerno ova e be so vie :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Да бе, Берлускони му имат речено или да попуштит против Италија или нема враќање :pos:

пс. Со ова дрвово не знам како би терале

Еве го првиот... Вториот не го најдов, ама ќе пастирам што прочитав....

“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Georgia captain Kaladze's utter nightmare of a comeback was complete when he scored his second own goal. He was in front of Iaquinta to clear Criscito's cross, but spectacularly volleyed it into his own net.

[/FONT]

Па треба Леонардо да размислува малку подобро.
Ако Каладзе знае да дава голови во тандем напред со Инзаги се убиствена комбинација.
Или триото Каладзе - Пато - Инзаги ршум ќе прават.

Шала на страна ова како што кажа некој претходно е дека игра против Италија не за друго.:salut:

Црнчево шо му ја даде Бабел беше ??

Не...Бил Eljero Elia...Има 22 години, игра за Хамбургер од оваа сезона...
Денеска му било деби за репрезентацијата и асистирал за 2 гола...

А за Каладзе немам што да речам...И онака ми беше многу страв коа игра тој за Милан(од пенали,глупи грешки и сл..),сеа ќе ми биде уште појше страв,ако некогаш пак заигра за Милан...:)

Е чекај...Тек една службена утакмица за Милан е зад него...
Рано е да кажеме дали му даваат шанса или не.И дали ќе ја оправда довербата или не...
Хунтелар е далеку подобар од Бориело. Бев голем фан на шмркачов лани кога се врати од џенова и на сите утакмици до повредата, незнам колку беа добро се покажа, али сеа во првиве две кола па и во предсезона ама баш ништо не изигра. Дечкото веројатно има неспорни квалитети и веројатно му треба време да се врати во форма во која сите го посакуваме, зато мислам дека Лео без размислување треба да го форсира и да му даде повеќе шанси на Хантеров. Одличен е, од она малку што го прикажа во второто со интер заедно со пато беа единствените светли точки.

А за ова со Каладзе, Леонардо може да биде среќен што грузиецот се враќа на терените и тоа во врвна голгетерска форма, е сеа тоа што не бира во чии гол шутира може да биде проблем:toe:

Еве го и со вториот поспектакуларен гол :) Мора да размисли Леонардо да почни да го игра во нападот ако не му оди добро во одбраната :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom