Епа ај бе текнувало кажи некој друг лев бек, некој така подобар кој има фаца, а и потенцијал да игра во Милан :nesum:Каков Адријано бе не е којзнае колку подобар од Јанкуловски па на него да се фрлаат пари, треба некој што ќе вреди да се дадат пари.
ГЕРЕТ БЕЈЛ................Сисоко имаше кариес на 6-ка затоа не го земавмеЕпа ај бе текнувало кажи некој друг лев бек, некој така подобар кој има фаца, а и потенцијал да игра во Милан :nesum:
FORZA MILAN!!!
да супер би бил тој, ама џабе правиме муабет, кога овие нашиве не верувам дека во брзо време ке купат некој Извинете што сум реалист :smir: Порано знаев да сум голем оптимист, за разлика од сега кога не верувам во управава од Милан, затоа што во последниве 1-2 години, не прават ништо што би влеало надеж во мене дека Милан повторно ке блесне, и дека работите конечно ке тргнат во права насока, јас верувам во клубот, но не им верувам на Берлускони и на Галијани, а најмалку на некои медиуми кои секогаш шират само и само шпекулации!ГЕРЕТ БЕЈЛ................Сисоко имаше кариес на 6-ка затоа не го земавме
Незнам бе друже, има луѓе кои одлучуваат за тоа, јас само си кажав мое мислење ти одма ме ругаш. :smir:Епа ај бе текнувало кажи некој друг лев бек, некој така подобар кој има фаца, а и потенцијал да игра во Милан :nesum:
FORZA MILAN!!!
Подобро нешто отколку ништо! :smir: Тоа ми е цел муабет, ама тоа нешто да биде квалитетно! :wink:Незнам бе друже, има луѓе кои одлучуваат за тоа, јас само си кажав мое мислење ти одма ме ругаш. :smir: