Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.294
- Поени од реакции
- 8.502
Што имате бе патлиџани и пиперки за зимница? Која цена ви се баце?Имаат и Интер :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што имате бе патлиџани и пиперки за зимница? Која цена ви се баце?Имаат и Интер :smir:
Гледам бладаш нешто и што ако им дал два гола? од тогаш се слушна за него НЕ така да не мрси за џабе само како пример го наведов :helou:Gledam se bunis nesto...
Toj Comandini im dade 2 gola na inter vo pobedata od 6:0 nad interA sega realno da gledame imame mnogu posilen sostav od togas
![]()
Во 7 попладнеКога ќе биде извлекувањето на групите за ЛШ, ден и час ако знае некој?
иначе посакувам ваква група:
1. Milan
2. CSKA Moscow
3. Dinamo Kiev
4. APOEL Nicosia
![]()
Vaka izgleda ke bide formacijata ako bide vaka tesko nam so kur ne go stava Huntelar za klupa li e kupen...?
Инзаги го немаше многу на подготвителните и нема некоја кондиција, едно полувреме максимум може на ниво да го изигра... како и да е Хунтелаар ќе игра, а и мислам дека ќе биде прва постава па ако не му иде да биде заменет од Инзаги
Абе јас си кажав, повеќе пати го имам гледано, не е лош играч, а е доста подобар од Одо. :smir:Шнајдер дефинитивно останува во Реал повторно почна да тренира со тимот.
@ росоње
Одо ако е постар за мене е подобар од Фобер не можеш да споредиш што си гледал клипови дека е добар,го гледав во Вест Хем против Тотенхем не е нешто посебно не заборавај Одо против Манчестер кога игравме кога К.Роналдо не помина кај него.
Инаку тренерот на Шалке, Феликс Магат изјавил дека Рафиња во понеделник ќе пристигне во Јувентус. :kesa:
Џ-А-Б-Е РАФИЊА КЕ ИГРА ВО ЈУВЕ КЕ ВИДИШJuventus Have Not Signed Rafinha - Alessio Secco
http://goal.com/en/news/11/transfer...uventus-have-not-signed-rafinha-alessio-secco
Е сеа пак ни се отвори шанса да го земеме Рафиња кој според мене многу добро ке се покаже во Италија![]()