Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фаворити сме биле па сеа хахах абе кењатори едни не продавајте детски фори и такви грди изјави...
Mourinho-Materazzi suck my balls

И као нашите после изјавите нивни ке се дигнат во облаци и ке се опуштат и ке изгубат на крај а пффф море нека ми се гонат у три лепе им е*ам тоа фаците гадни и на Мурињо и на гадон Матераци матер да е*ам ја негова.

Абе за темава Милан - Интер, ред е некој наш да ја отвори мие смо домаќини. Јас гласам за Пејо или Ајсшутер

Абе за темава Милан - Интер, ред е некој наш да ја отвори мие смо домаќини. Јас гласам за Пејо или Ајсшутер

росонерка ќе е среќа ајде :)

бтв утре од 18:00 е влечењето на групите.

Ако го зимаме Рафиња да го земаме.Каков Фобер-дрво.Адриано може,ама мислам дека на нас ни е потребен бек каков типот на Рафиња го гледав на олимпијадата 2008 изигра одлично да се надеваме дека ке дојде кај нас и ке прикажува добри и одлични игри ,Позз Миланези :helou::helou:има уште 5 дена до затварањето на трансфер пазарот до тогаш се ке се знае кој ке биде новиот бек на Милан!

Па подобро Одо да остане одколку Фобер дрво е :)
Грешка си, доста подобар и помлад е Фобер од Одо. :baeh:
БРатче чекајте бе малу, дечкото е добар има потенцијал, млад е но играл у Порто бе да го еба, и Кварезма растураше у Порто. Лион ?? СО андерлехт играја , ке го видимо сеа у ЛШ против играчи како ке игра против некој поквалитетен. Изиграл една добра утакмица против Ман УТД и најбољи лев бек у свет го напраевте. Чил аут литл бит
Абе ајде, јас се кладам дека ти ќе свршеше ако го земевме Сисоко. А и колку играчи ни избегаа у последно време, да си ебеме матер! Лорис-потенцијал за најдобар голман, може уште сега да го рачунаат некои како еден од најдобрите, само да игра во подобро првенство и клуб. Гуркуф-новиот Зидан, ебаго. Сисоко-потенцијал за еден од најдобрите леви бекови, ако не и најдобар....
Има квалитетни бекови колку сакаш,ама пари нема...ке бидам задоволен само со рафиња ова лето....а другото 100 посто пецнуваме некој бразилец за лево или зимоска....а за у сабота ке биде тоа возбудлив натпревар..едвај чекам
Па и одличен пазар е тоа за Милан, ако го земиме Рафиња.
Рома, Сторари, Огучи, Силва, Ди Џенаро, Абате и Хунтелар веќе се земени...сеа уште Рафиња и топ! :helou:

Едит:Како засилувања можат да се рачунаат и Неста и Бориело. :kez::kez:

Според мене во групата ке се спаднеме или со Баерн или со реал па би изгледала вака:
1.Милан
2.Арсенал
3.Дебрецин
4.Баерн
Со овие сакам да се паднеме..:sex::vozbud:

Рафиња во јуве и снајдер во интер според гоал.цом:nesum:

Шнајдер дефинитивно останува во Реал повторно почна да тренира со тимот.

@ росоње

Одо ако е постар за мене е подобар од Фобер не можеш да споредиш што си гледал клипови дека е добар,го гледав во Вест Хем против Тотенхем не е нешто посебно не заборавај Одо против Манчестер кога игравме кога К.Роналдо не помина кај него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom