- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 5
forza milan!! milan campione!!
u nedela inter pak ce go okrka!!

u nedela inter pak ce go okrka!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хунтелар мислам дека за вакво дерби можеби и не е доволно подготвен
Jaс мислам дека први 45 треба Инзаги да им го ставиме па ако добие жолт картон поради некој приговор Хунтелар да го стави на негово место
А тој па Фламини нема натпревар каде што не добил жолт картон а тоа значи кога он добива жолт нема повеќе борбеност во неговата игра и ќе ни шибнат гол во таква ситуација
Јас сум за играчи кои го познаваат стилот на Интер и кои може да се наметнат во формацијата на Милан
Хунтелар мислам дека за вакво дерби можеби и не е доволно подготвен
Jaс мислам дека први 45 треба Инзаги да им го ставиме па ако добие жолт картон поради некој приговор Хунтелар да го стави на негово место
А тој па Фламини нема натпревар каде што не добил жолт картон а тоа значи кога он добива жолт нема повеќе борбеност во неговата игра и ќе ни шибнат гол во таква ситуација
Сепак ова е Милан и Леонардо нека си го разбистри мозокот и нека си ги стави фудбалерите кои мисли дека ќе можат да му се спротистават на ОУТтер
Ма и не е само Гуркуф шо го испуштивме од раце а игра у Франција. Слободно види го Хуго Лорис, 21 година има а е еден од најдобрите голмани во светот, шо би било кога ќе биде 25-6 години? Најверојатно нумеро уно во светотсе обидувам дечково да го заборавам, да не кажам и преболам (погрешно да не ме сфатите) ама стварно жал ми паѓа за играчот што Милан го пропушти :nesum:
Бордо 4-0 Нице
52' Y. Gourcuff
70' Y. Gourcuff
Фацатааа:pos2::pos2::pos2:Браво за Палоши/Палоски како и да е
Ако продолжи вака мислим дека Италија и Милан за некоја година ќе имаат добар голгетер...
![]()
Супер гол, тоа не го може секој. И не се секирајте, не е загубен Палоски, следната сезона се враќа 100%! :smir:
тука можете да го видите голот на Палоски (00:55)
Џила-Инзаги стил![]()