Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја би дечково(Палоши) да го вратиме од позајмица одма а да го пратиме Бориело скаут за курви на Берлускони да му биде и онака освен за ороспии пецање за друго не го бива :tv:

Добро бе брат =) Истиов муабет после 2ро коло - Фер ? :pipi:

пс:Не е провокација , муабет си правиме =) На крај памет не ми е после 1-1 со Бари да провоцирам ! :pos2::pos2:

Оф оф +5 бода уште у 2-ро коло :drk:

Се плашам да не го стави Парма во 1 постава во 2-та натпревари годинава против Милан - дури тогаш ќе ги гледаме како Гали и Берлу ги оставаат ку*вите и го враќаат во Милан Палоски

и Ди Џенаро играше против Милан, даде гол... заврши тој натпревар 1-1 минатата сезона со Речина, го вратија Милан... и џабе, не го бива

дајте му повеќе време на Палоски, па тогаш ќе можеме да заклучиме што играч е, јас не го сметам за лош... но искрено очекувам од него наредната сезона да го замени Инзаги на клупа, би бил добра резерва

Добро бе брат =) Истиов муабет после 2ро коло - Фер ? :pipi:

пс:Не е провокација , муабет си правиме =) На крај памет не ми е после 1-1 со Бари да провоцирам ! :pos2::pos2:

не бе брат, ќе ги провоцирам секое коло, толку од шинтерашиве годинава, секое коло, а најмногу следното, завршија нашите кошмари, почнуваат вашите.
МУУУУАААААААХАХАХАХАХАХАХАХА:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Роџер =)

И потребни се луѓе за кладба за во сабота =) Ајсшутер ми е сигурен , уште некој ако сака - бујрум .. и аватари и потписи и тајтлови се !

Напраив кладба со ДекО,Лео пази шо праиш ај билив ин ју
ФорзаМилан

Count mE in Deko no za kakva Deka MIlan ke pobedi toa se znae....

тука можете да го видите голот на Палоски (00:55)

Џила-Инзаги стил :icon_lol:

И шо толку овие Интер опасни жити очи, еден гол не дадоја цела утакмица против Бари на сред Џузепе Меаца. Класика пенал, веќе видено, судијата одвај чекаше промаја да дувни некој да се сопни, за да ги извади малце од срамот.

Зато ви викам седете мирни, се ќе си дојди на место, само да нема многу повреди и помалце вакви пенали.

Добар гол на Палоски/Палоши вака нека продолжи и следната сезона ке го вратиме за да дигаме трофеи со него,ШИнтер-Бари 1-1 браво Кутузов им го шибна,можеа да победат БАри против Интер имаа многу 100% шанси,единствениот гол на Шинтер од пенал им судија во кој немашe ни 5% контакт со противничкиот играч,- Милито,Така со нас ке го јадат,

Едит.Аватарот добро му стои на Деко :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom