Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Ај тие забулените дома нека ви направат свинско и прво во кревет !
Сваку му част на тој што го избриша вчера мислењето на овој redblackarmy а не го банираше ! Да беше некој наш 3 месеца ќе јадеше бан од форум.
Да си ми жив и здрав пријателе...
Сите МАКЕДОНЦИ да ги банирате до септември, а на љангуриве што провоцираат да им дадете статус на модератори или админи!
А наместо да пишувате вакви постови да пишете во темата за провокации? Или па ако некој испровоцира да не враќате на тој пост?
Многу јасно, полесно ви е ако пише некој некоја глупост одма да почнете да пцуете и да враќате. Ај ќе ве видам сега на новиот форум дали ќе може со вакво правдање. И што само се буните овој пишал ова не е баниран? Еве јас дојдов онлајн и ќе средам, не можат сите што бришат да банираат. Сигурно не спијам на форумов да гледам кој што пишал во минутата во 3 сабајле.
И друг пат ако ве бива толку за модератори кога ќе има конкурс, пријавете се, ако мислите дека е толку лесно.
Абе веќе нема грешка, еве, се фатив да го пишувам кодот па после ќе тестирам да видам дали ќе ми се фати на софтверов. Нека пише нешто па ако има причина ќе биде баниран.БАРАЊЕ до МОДЕРАТОРИТЕ:
ПОД (Х)ИТНО СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОВ кои припаѓаат на процентот 25,17 ДА БИДАТ ЗАСЕКОГАШ БАНИРАНИ ОД ТЕМАТА ФК ВАРДАР !!!!
Овој рил е баниран перманентно затоа што е 20ти јузер. Редблекарми е баниран од темава затоа што испровоцира и така настана ова. Сите други што вратија на пцовките и пцуеја и поради горенаведениот однос, имаат 5 дена. Нели, за да се аршините исти.
Останете ми со здравје и со ум.