Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нешо ми се заеба стримот, има некој ист проблем?

ефАЕГАЕ!„РХБ„“%1“Г!„’„Х„„%’ „В’ЅХ„%
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!! И тоа каков гол!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLL sidorfff neka ja fatreeeee!n aaaaAAAAA!!:vozbud:

Цицање! Се враќаме, браво, очекувам пресврт.

ахх бе анчелоти ..пишано ти е да не се смееш често(како бумбар е) :pos2: ич не му личи тоа плавото нели?ама фала богу си отиде,па сеа ке кажеме многу му личи доста више у црно и црвено :pos2: Седорф па со тоа славењето негово више :uvo::pos2:
ФОрЗАА МИлААААн

Добро е заврши прво полувреме добро се држевме во одбраната и не успеа да ни дадат уште 1 гол но имавме една голема прила која сидорф не ја искористи..:vozbud:

Не сме па и некои ривали..различни првенства,во ЛШ и немаме некое ривалство,не играме често..како и да е,премногу радување за една обична пријателска.

Не сме па и некои ривали..различни првенства,во ЛШ и немаме некое ривалство,не играме често..како и да е,премногу радување за една обична пријателска.

во право си и + не ми се допадна Фламини коа доби жолт картон не треба такви стартови барем на пријателски глупо е да се повреди некој сега,и така не добиваме и не губиме ништо само се пробуваат играчите сега:toe:

Одо мора одма да си ги пакува куферите и да си бара нов клуб, па појма нема тој бе, не знае да подава, само ја враќа назад топката до Неста, а кога ќе се реши за центаршут мора некој да настрадалод трибините...

како и да е,премногу радување за една обична пријателска.
Битно е, макар и пријателска. Ако тепат Милан утре ќе ме посматраат со воодушевување. Со другарите ќе сврзиме импресии.
Ако изгубит Милан, ќе се тешам со истите и ќе ме зезет сите останати.

Без разлика дали е пријателска или не, јас сум среќен ко ќе победит Милан.
Очекувам пресврт. Дури осеќам дека Инзаги ќе го збрчит еднаш:icon_cool

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom