taka mi mirisaхах Само едно ќе кажам дека Леонардо ќе го врати Роналдињо во најака форма
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
taka mi mirisaхах Само едно ќе кажам дека Леонардо ќе го врати Роналдињо во најака форма
До четврток најкасно би требало. Ако не биди ништо дотогаш, неизвесно шо ќе биди понатаму.Milan's Andrea Pirlo On Verge Of Joining Chelsea - Report
Исто и на милан њус се појави ова....Пирло ке потпишел за Челзи наредниве неколку часа.Трансферот ке вреди 18 милиони евра....а се очекува милан да додаде уште некое милионче и да го купи Хернандес....
Не ни треба фала :nenene: млитав е ко пача (да се изразам малце селски) хернандез би бил итоа како добра замена помлад е пожелен да се докаже а можам да замислам со Кардачио Рони и Фламини што ке прават,уште сисоко и еден напаѓач само да не е Фабиано аман и идеме на титула сезонаваА,да си го зачувате Пирло?Вас ви треба,нас не.
а што сакаш, да се повлече??http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=9817
Бориело ја зима 22 на Кака
аааааааааааааааааау:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Има кој сака друг број да го земе.а што сакаш, да се повлече??![]()
Бориело е играч на Милан. Кака .!. .Бориело:bip:
Ке видиме колку ке му е среќен сезонаваБориело е играч на Милан. Кака .!. .
Иначе го земал бројот пошто со 22ката со Џенова ја имал најдобрата сезона и као среќен број му е одтогаш.
Шо му фалеше на Бориело со 11катаа што сакаш, да се повлече??![]()
добро сеа, не ги мрази и колни другите играчи ако Кака испадна педер. Нек сибе мамата таму, не го спомињајте овде вишеКе видиме колку ке му е среќен сезонава
Се мислам уште една сезона ке си поседи дома зш манекенчево пак ке ни го удри некој.:back:
Цела кариера е играч на Милан-од дете. Што ќе направи ќе видиме....И да играч на Милан е
Колку сезони?Направил нешто за нас?Повреди...повреди...повреди