taka mi mirisaхах Само едно ќе кажам дека Леонардо ќе го врати Роналдињо во најака форма

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
taka mi mirisaхах Само едно ќе кажам дека Леонардо ќе го врати Роналдињо во најака форма

.......не е нормален!!!!До четврток најкасно би требало. Ако не биди ништо дотогаш, неизвесно шо ќе биди понатаму.Milan's Andrea Pirlo On Verge Of Joining Chelsea - Report
Исто и на милан њус се појави ова....Пирло ке потпишел за Челзи наредниве неколку часа.Трансферот ке вреди 18 милиони евра....а се очекува милан да додаде уште некое милионче и да го купи Хернандес....
Не ни треба фала :nenene: млитав е ко пача (да се изразам малце селски) хернандез би бил итоа како добра замена помлад е пожелен да се докаже а можам да замислам со Кардачио Рони и Фламини што ке прават,уште сисоко и еден напаѓач само да не е Фабиано аман и идеме на титула сезонаваА,да си го зачувате Пирло?Вас ви треба,нас не.
http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=9817
Бориело ја зима 22 на Кака
аааааааааааааааааау:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Има кој сака друг број да го земе.а што сакаш, да се повлече??![]()

Бориело е играч на Милан. Кака .!. .Бориело:bip:
Ке видиме колку ке му е среќен сезонаваБориело е играч на Милан. Кака .!. .
Иначе го земал бројот пошто со 22ката со Џенова ја имал најдобрата сезона и као среќен број му е одтогаш.

а што сакаш, да се повлече??![]()

добро сеа, не ги мрази и колни другите играчи ако Кака испадна педер. Нек сибе мамата таму, не го спомињајте овде вишеКе видиме колку ке му е среќен сезонава
Се мислам уште една сезона ке си поседи дома зш манекенчево пак ке ни го удри некој.:back:
И да играч на Милан е
Колку сезони?Направил нешто за нас?Повреди...повреди...повреди