Е ај и тебе другарче да ти одговорам па вака што сакаш да очекувам од тим кој ја има најглупавата трансфер политика ?Убаво ви кажа дечкото бе се палите на Абате ,Ди Џенаро, 
Ѕигони бе што го рачунаш овој бе еј 18 години ти знаеш кога се најубавите фудбалски години ти знаеш и да има во овие нешто кога треба да го покажат тоа ? Ми го споредуваш Ѕигони со Гуркуф браво алал ти вера 23 годинишњак кој е во најубавите години и прави парче ти го споредуваш со Ѕигони браво нема што имаме најако подмладување - разлика Татко-Син 
Сега ако не е црно никогаш не било вакви тапа сезони немаме доживеано одамна а па и што е најлоштото незаинтересирани сме чекаме играчи од небо да паднат  чекаме некој друг да ни даде пари за да купиме а можеби и нема .И пак ќе повторам ова е најлошата трансфер политика толку бедни не сме биле одамна порано Милан беше поим бе институција кога ќе се побара некој играч одма се постигнуваше договор  а не сега не ебаваат како сакаат не потпишуваат со нас потпишуваат за Фиорентина Лион ... 
Незнам догодина ќе се крстам во Фавали... со кој памет се чува уште човеков ај барем ова објасни ми го?
ЕДИТ
Milan Want To Finish In Top Three - Galliani
На што да се надевам друже ? Јас искрајно може и да не го гледам Милан догодина!