Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше еден клип кога Кака требаше да оди во Сити навивачите на Галијани му викаа продајго синти:pos2:Ќе напрајте голема грешка ако го продадете ама ја мислам дека нема да си оди :pipi:

sepak otide taka stoo . .. . . . . . . . . .

ако си оди кака(а несакам да си оди) купете ги хамшик и фабрегас :toe:

so parite na kaka mora da se kupuvat slednive igraci
golman:handanovic(10 milioni)
odbrana: mexes(15 milioni ) taiwo (10 milioni)
sreden red : hernanes (20 milioni ) moutinho (15-20 )
napad: Edin DZEKO (20 milioni ):smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

ако си оди кака милан ништо нема да направи дури нема да освои лш

Човек, ти мора да си на хорс:toe:

А заборавиле да пишат дека имал одлична потенција:nesum::jaj:

Ц ц цц ц ц ц....брат бе, зарем помисли дека Кака ќе си иде? Ц ц ц ц....бетер си од срценцана две-4ки

Јас главата ја ставам, ако не биде за една до две години! :kafe:

Ц ц ц ц ц....брат, ова беше една од поголемите глупости шо сум ги прочитал на форумов:kesa:
Па ако го продадеме Кака, па и Роналдињо...со кој ќе играме бе на таа позиција? Со Табаре Виудез може, а? :jaj:

Јас убаво си кажав во овој пост, да го имавме Гуркуф, и да го продадевме Кака немаше да се осете многу тоа. Ама вака, само еден играч имаме на таа позиција и тоа 30 годишен играч со пивски стомак:nesvest::nesvest:

@ Дим4е, стварно е премногу 30 милиони за Џеко. Дечкото изигра само една полусезона на светско ниво(тогаш даде и 80% од головите што ги даде сезонава :)) Мислам дека е подобро да го земиме Кеирсон, поефтин е, околу 18-20 ќе го земиме, башка и Бразилец е. :toe:
читај батка поубаво јас реков ако НЕ го дадеме кака разбираш?
и не се прави многу паметен,не навредувај

Ќе дознаеме по полноќ за судбината на Рики...се надевам дека и вие и ние ќе бидеме задоволни со крајниот исход:back:
Едните сигурно нема да бидат задоволни а кои да почекаме:)

ne znam koj del ne go razberete kaka e vece e igrac na real madrid taka sto neka vi e so sreca a i nie vece treba da se vracame vo transfer marketot i da najdame adekvatna zamena za nego iako tesko no barem ta se potrosat tie pari a ne da odat vo kontoto na berlusconi mora dzeko hernanes mexes da se kupat so tie pari
:kesa:

ne znam koj del ne go razberete kaka e vece e igrac na real madrid taka sto neka vi e so sreca a i nie vece treba da se vracame vo transfer marketot i da najdame adekvatna zamena za nego iako tesko no barem ta se potrosat tie pari a ne da odat vo kontoto na berlusconi mora dzeko hernanes mexes da se kupat so tie pari
Да бе, он нема пари, па од Милан ќе зима посрани 70 милиони. Он е богат ЦЕЛИ 13-4 МИЛИЈАРДИ, алооо.

@ distorsion, извини, моја грешка.

Абе ти само плачеш во секој твој коментар пишуваш дека Кака е играч на Реал ти одговара аватарот:)

Добро бе прекини.

pa sto sega zasto go kazuvam vistina ajde sega prodavan e najdobriot igrac i ajde sega 3 meseci samo za nego ke zboruvame i jas go sakam kaka najmnogu ot site vo milan noo milan e milan i so kaka i bes nego taka sto mora da se zasilime so dobri igraci

pa sto sega zasto go kazuvam vistina ajde sega prodavan e najdobriot igrac i ajde sega 3 meseci samo za nego ke zboruvame i jas go sakam kaka najmnogu ot site vo milan noo milan e milan i so kaka i bes nego taka sto mora da se zasilime so dobri igraci

Друже, додека не го видиш Кака како потпишува договор со реал, и додека не го видиш како се ракува со Перез и остала педерана од тој табор, Кака е уште ваш играч.

Не се сеќавате како беше со Ман Сити? - Во последен момент беше откажан трансферот. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom