^Capo^
Креативец во движење:)
- Член од
- 18 февруари 2006
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 285
Значи банерот што го ставиле сигурно неможе да го измислат новинарите, а има и изјава на Спалети кај што вика дека треба да се срамат.Абе остај новинарите пишуваат се и сешто, сите тие свирежи и навредувања се однесуваа на нашиот сакан тренер, е сеа што се погоди да биде задња утакмица на Паоло тоа е веќе тажно.
Ова требаше да биде фешта, а не срам и за сето тоа е крив само еден one and only Mr. Carloooooooooooooooo Anceeeeeeeeelooooooooooooooooooooti
Мене како мал ме плашеа дека ќе дојде циганката и ќе ме украде и ќе станам циган и сеуште имам таков уплаф па ве молам не го ставајте циганов да не помине вечер да ме украде ствано не го сакам тоа не сум јас викторија;2555979 напиша:
Мене како мал ме плашеа дека ќе дојде циганката и ќе ме украде и ќе станам циган и сеуште имам таков уплаф па ве молам не го ставајте циганов да не помине вечер да ме украде ствано не го сакам тоа не сум јас викторија
4-2Juventus - Milan1-1
2-2Roma - Milan0-0
1-0Milan - Inter2-1
Значи каков скор од дерби натпревариве оваа сезона дури 1\6 јако системче!
Сега нешто поозбилно би сакал да ве прашан неколкумина верни луѓе што сте му на Анчелоти како пато007 како цапокапиштец ... како и некои дури и денеска што го бранеа со фразата ,,ПА ШТО ДА НАПРАВИ АНЧЕЛОТ?'' па одговорот е едноставен ТРЕБА ДА ПОБЕДИ ееееј трењер е на Милан страв ми е да не стануваме некоа просечна екипа што се бори за пласман во лига на шампиони секоја година стварно ми е страв од епилогот доколку господинот РАСТУРИКУЌА остане на трењерското место во Милан стварно ми е страв сакав да постувам еден линк од еден пост од друг форум тој на милан маниа па викам ај ќе ми се смеете па нема да го пишам ама сега ќе би пратам линк вие прочитајте го па видете кој како ќе го свати a e пишан од едно балканче
Единствените негови наследници
Малдини алеале
Алооооооо, абе што ти е крив судијата, Фавали неможеше да го стигне Менез, и заради тоа сигурно е крив исто така, не искинааа, не беа бољи, ама не искинаа и тоа е факт, тука има некои на форумов сеа ќе излезат и ќе кажаат Дида дека е крив, ама се знае чива вина е сето ова. Доста му е денес од спомнување.Секоја чест за капитенот ретко се раѓа ваков играч како него !
Grazie Paolo Maldini ! ! !
Денеска не игравме лошо колку што судијата не искина а и слободните не искинаа и Пирло не искина со својата млитава игра време е да го шутнеме испукана пушка е ,денес сум задоволен од Роналдињо со Фиорентина сакам да биде во стартни 11
Кажи им бе брат кажи им кажи им !Алооооооо, абе што ти е крив судијата, Фавали неможеше да го стигне Менез, и заради тоа сигурно е крив исто така, не искинааа, не беа бољи, ама не искинаа и тоа е факт, тука има некои на форумов сеа ќе излезат и ќе кажаат Дида дека е крив, ама се знае чива вина е сето ова. Доста му е денес од спомнување.