Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха јака слика јас ништо негледав од оправдани причини бев на снимање ја заебав раката ..
А иначе што се дешаваше некој нека даде опис :)
И управо беше некоој погоре што наведе и така више шампионска титула е далеку може да се стават надежите во игра нека ги спремат за догодина
Баш ме интересира како изиграле Мантиони Силва виудес кардачио итн итн итн
Mлади надежи се пробуваат на пријателска,а вака никако!Рачунајте да не идеме пак ЛШ:)
Ке треба да се збрлавам!

Mлади надежи се пробуваат на пријателска,а вака никако!Рачунајте да не идеме пак ЛШ:)
Ке треба да се збрлавам!
Да но ако знаеш дека Емерсон и Шева неможат ништо да променат, тогаш зошто да не се проба со некој млад играч како Виудс, Кардачо (и онака нема кој да игра).
Следнава со Аталанта ќе ги немаме во средината: Фламини, Амбросини, Гатузо, Рони а не се знае и Кака дали ќе игра...

ЕЕјјјјј Пејо вика Тиаго Силва бил новиот Неста :) треба да му веруваме али знам дека момакот ќе гази од наредна година криво ми е уште од сега што неможе да игра а и се надевам ќе му најдат добар партнер а не Кака Каладзе да го глеам да кинам живци...

П.С овие Пацини и Касано се лек за миланските екипи :pos2:

Да но ако знаеш дека Емерсон и Шева неможат ништо да променат, тогаш зошто да не се проба со некој млад играч како Виудс, Кардачо (и онака нема кој да игра).
Следнава со Аталанта ќе ги немаме во средината: Фламини, Амбросини, Гатузо, Рони а не се знае и Кака дали ќе игра...

а зашто фламини не игра суспендиран или повреден

Бојан Кркиќ во Милан? |
krkic%20123.jpg
Во Шпанија се погласни се шпекулациите дека поранешниот европски шампион во своите редови сака да го донесе младиот талентиран напаѓач на Барселона, Бојан Кркиќ. Бидејки на крајот од сезонава клубот од Милано се очекува да го напуштат Андриј Шевченко, Марко Бориело и најверојатно Филипо Инзаги, раководството на Милан одлучило дека младиот шпански репрезентативец ке биде идеален партнер на Пато во нападот на „росоњерите“. Иако Кркиќ на својот договор со Барселона има трансфер клаузула од 80 мил. евра, тимот на Берлускони има во план да отпочне преговори со каталонците со цел да го доведе Кркиќ на Сан Сиро за поприфатлива сума.
Стара вест е ова, може од пред 4-5 дена...:toe:

Како Марио Гомез:vozbud:

Овај најидеален би бил, ама не вервам дека можат да платат за него.
Одличен играч е Гомез, пред некое лето имаше шпекулации за него, го најавуваат како новиот Бироф, се надевам дека ќе се обидеме да го земиме!

Може некој головите да ги најде...Јас досеа барав,ама нема..а можда и покасно ќе ги качат на интермец... xD :)
:pos2::pos2::pos2:

Еве ги головите

јас имам едно единсвено прашање дали Силвио Берлускони има желба да инвестира во милан ??? - 30 % намаление на платите лудост заменокот на малдини ке се бара некој играч што е слободен трансфер (што ако е така ке ни донесат некој токмак ) зашто добрите ај де не кажам најдобрите вредад пари
со еден збор да се комплетира ова е катастрофааааа:kesa::kesa::kesa::kesa:
Па и заслужуваат намалување на платата, не од 30%, него од 50-60%, на сите освен Пато, Абиати, Замброта, Малдини, Амброзини и Кака(поради тоа што не премина во Сити), Фламини(до кај негде), заслужуваат да му се смалат платите.:)
хаха јака слика јас ништо негледав од оправдани причини бев на снимање ја заебав раката ..
А иначе што се дешаваше некој нека даде опис :)
И управо беше некоој погоре што наведе и така више шампионска титула е далеку може да се стават надежите во игра нека ги спремат за догодина
Баш ме интересира како изиграле Мантиони Силва виудес кардачио итн итн итн
Пак ли од---->:drk::drk: ??:):)

Миланез, Матиони, Кардачо, како одиграа ? Ако можеш кажи како одиграле другите играчи...

Интересно е да се знае дека, најзвучното име на Ал-Сад е Мауро Зарате од Лацио, ако не се рачуна Зарате, најзвучно име му е Карлос Тенорио, дечкото го имам пратено на Светските првентсва(Еквадор), добар напаѓач е!

Милан, Интер и Виола, заинтересирани за Анџело Паломбо.
Линк
:vozbud::vozbud:

Феномен браво за клиповиве баш сакав да ги видам головите убав гол даде Пато добра акција со Шева! И уште колку ќе го држиш аватаров грд? Е колку сакам во недела тие двајца да играат ,али тука е грешката кај дебелиот гледа дека играат двајцата добро се разбираат али он пак со еден шпиц,е тоа ме нервира кај него или како нема некој да му каже човече почни со два шпица во калчото:toe: Ради тоа сакам да се изгуби од клупата зашто стана дебилен многу....

Абе Кака мислам дека ќе игра незнам само кај прочитав :S
Иначе кој ќе играат други во средина со Аталанта што мислите? Сидорф циганката ми е најсигурен за други незнам а да и пумата ќе игра леле:tapp:
Време е да ги пушти Пато и Шева заедно свињава грда...

Dali nekoj znae kolku pari dobiva Milan od ovie priatelski natprevari..?

Здраво на сите, јас сум нов на форумов но стар и страстен навивач на МИЛАН ,му посакувам многу успеси на Милан и на светскиот фудбал :) со среќа во иднина...

Здраво на сите, јас сум нов на форумов но стар и страстен навивач на МИЛАН ,му посакувам многу успеси на Милан и на светскиот фудбал :) со среќа во иднина...
Ајде добро дојде!
Ти посакувам топол престој на форумов и добра дискусија:)
Засекогаш Росоњери;)

Феномен браво за клиповиве баш сакав да ги видам головите убав гол даде Пато добра акција со Шева! И уште колку ќе го држиш аватаров грд? Е колку сакам во недела тие двајца да играат ,али тука е грешката кај дебелиот гледа дека играат двајцата добро се разбираат али он пак со еден шпиц,е тоа ме нервира кај него или како нема некој да му каже човече почни со два шпица во калчото:toe: Ради тоа сакам да се изгуби од клупата зашто стана дебилен многу....
Еден месец од дербито, т.е. уште 10-тина дена.

Добредојде на фан клубов, се надевам дека ќе допринесиш за добра дискусија.

Знам некој праша колку пари зимаме од пријателските утакмици, еве што викаат татарите.

Од утакмицата со Тирана, сме инкасирале 1.700.000 евра, Хамбугер-500.000 , Хановер-600.000, Ренџерс-800.000 и на последната утакмица со Ал Сад, во главниот град на Катар-Доха, 1.500.000 евра.
Значи, вкупно, само од пријателски утакмици 5.100.000. Ако се земе предвид заработката од Бекам(10-5 милиони), продажба на дресови, тв права, дресови, влезници, реклами, спознори и намалување на платите на скоро цел тим(ако се случи), па и пласманот на крајот на сезоната(се надевам 2-3 место). Значи и покрај неиграњето во ЛШ, ние ќе имаме добра заработка, така да, се надевам дека во летниот преоден рок ќе ги купиме најдобрите можни играчи!
Исто така, сите трансфери ќе зависеле од пласманот оваа сезона, значи ако не се пласираме у ЛШ, добро ќе наебиме...:kesa:

Еден месец од дербито, т.е. уште 10-тина дена.

Добредојде на фан клубов, се надевам дека ќе допринесиш за добра дискусија.

Знам некој праша колку пари зимаме од пријателските утакмици, еве што викаат татарите.

Од утакмицата со Тирана, сме инкасирале 1.700.000 евра, Хамбугер-500.000 , Хановер-600.000, Ренџерс-800.000 и на последната утакмица со Ал Сад, во главниот град на Катар-Доха, 1.500.000 евра.
Значи, вкупно, само од пријателски утакмици 5.100.000. Ако се земе предвид заработката од Бекам(10-5 милиони), продажба на дресови, тв права, дресови, влезници, реклами, спознори и намалување на платите на скоро цел тим(ако се случи), па и пласманот на крајот на сезоната(се надевам 2-3 место). Значи и покрај неиграњето во ЛШ, ние ќе имаме добра заработка, така да, се надевам дека во летниот преоден рок ќе ги купиме најдобрите можни играчи!
Исто така, сите трансфери ќе зависеле од пласманот оваа сезона, значи ако не се пласираме у ЛШ, добро ќе наебиме...:kesa:

да да уште само малце и ќе мењамо аватариве грди :tapp:

Ако не се пласираме у лига шампиони ......... немој да сум те слушнал ова уште еднаш :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom