- Член од
- 2 февруари 2009
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 1
Ne mi e jasno zosto trosea prv tim za prijatelska. Mozea da uigruvaat mladinci i rezervi.
Можи сам ке си го откупи договорот да не нема пари за тоа да го направи. Па потоа ке си преговара со Милан за некоја помала сума да остане на Сан Сиро.Липи е пичка каква што не постои на веков, стана тренер во склоп среќа и пар сумњиви одлуки на светското, после кидна за да си намали притисок и очекувања за Европското и еве го сеа се враќа, не знам што би го коштало да му даде на Малдини да одигра една последна утакмица, поготово ако се земе дека е во форма појака од секој друг на негова позиција(освен Киелини).
Бекам изјавил дека сака да остане во Милан, мислам дека е избрзана изјава пошто еве Американците му се нафурале, ако го вратат назад после оваа изјава за него таму живот ќе нема(нека не ве лаже “Америка нема фудбал’’ пошто Галакси е исклучок од тоа)
Се ќе зависи од инатот на Галакси ама мислам дека ке попуштат и ќе го остават до крај на сезонава а за наредната Милан не верувам да даде парите што они ќе ги очекуваат и ќе мора да се врати и со тоа да се заебе за навек.
Ај пошто појма немам италијански нека ми каже некој што кажа Пато кога се насмевна и он и Карлито...
Тука имате highlights oд мечот убаво голче им акна Кака' а и по клипов глеам дека седењето на клупа на Роналдињо остаило влијание го мрднал г'зот почнал да трча...
Ne znam samo sto mu e celta na mrsniov, sto saka, pak Liga na Sampioni bez Milan ili go platil nekoj ubavo za vakvo nesto....... Gej :uvo:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/02/05/1095432/platini-questions-milans-beckham-loan-wants-world-cup-in-europe
Видете гнасава Платини какви изјави дава теле невидено...глеј си го јуве мајмун еден гаден