Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ае шо е работава со Галијани..... Бекам наместо Гуркуф ?!!!!:uvo::uvo::uvo::tapp::tapp: Само шо прочитав на Таратур дека го Гуркуф би го шитнале во Барса а парите (околу 15 мил евра) би ги дале за откуп на Бекам....:nerv: Дај бе нека ги вразуми некој аман...... Би го оставиле новиот „Зидан“ за Бекам:lut::nerv:

Чекај бе! Без нервози... :) Си прочитал некаква изјава од Галијани во врска со тоа? Ехеее во какви се комбинации го ставаа Гуркуф и пред ова...Има време,ќе се појавуваат уште милион вакви шпекулации.
Друга работа,не знам точно до кога,мислам до 30 мај,Бордо има можност да го откупи договорот на Гуркуф,така да,ќе видиме.

Абе што ве гледам чудни...верувате во се што ќе прочитате.
Аман веќе...
Некој стрим за натпреварот против Ренџерс?

Него Берлускони е незадоволен од Анчелоти - не му платил кирија :)
Бркај ако не задоволен бркај ќе си најдеме појак тренер.:vozbud::vozbud:[/quote]

хаха па општо познато е дека Рони му е милениче на Стипсолони, очекувајте го Сидорф на клупа наредно коло а Рони у прв тим ,

и зато он Анчота никад нема да го избрка зош го слуша ка кутренце

Суарез е добар али не ни треба таков играч барем според мене :toe:

бтв у колку играмо со ренџерс?

бтв у колку играмо со ренџерс?

20:30

Абе што ве гледам чудни...верувате во се што ќе прочитате.
Аман веќе...
Некој стрим за натпреварот против Ренџерс?

http://forum.kajgana.com/group.php?do=discuss&discussionid=173

во социјалната група има дискусија за тоа... провери

еве ја поставата со која ќе настапи Милан од првата минута...

Dida; Mattioni, Thiago Silva, Senderos, Antonini; Beckham, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Inzaghi, Shevchenko.

Еве го Матиони на официјалната

Felipe Mattioni

556-5.jpg

• Shirt:2
  • Position:Defender
  • Birthdate:10/15/1988
  • Birthplace:Ijuì , Brazil
  • Height:177 cm
  • Weight:72 kg

-Ај вечер нека му даде шанса, па да видиме шо дете е.

----------------------------------------------------------------------------------------------

А Милан биле заинтересирани за Суарез од Ајакс, јако крило е, исто и како напаѓач може да игра.
Ама јас повеќе би сакал во пакет да дојдат Суарез + Ван Бастен
:)

Одличен играч е ни треба таков доколку остане вака Бориело цела сезона повреден..А за мене подобро е Гуркуф да се врати и Бекам да се врати во Америка затоа што Гуркуф има 22 години ако не се лажам а Бекам има 31 затоа..

еве ја поставата со која ќе настапи Милан од првата минута...

Dida; Mattioni, Thiago Silva, Senderos, Antonini; Beckham, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Inzaghi, Shevchenko.
Леее става одбрана ИДНИНА тоа е добро догодина очекувам овие да бидат во одбрана :pos2:
и срединава не е лоша а и нападот е добар да видиме што останало од стариве во нивните нозе:pos2:

Гледа некој бе?

Како играат Матиони, Силва, Шева. Дида добар е?

тешко може да се најде пренос... јас не гледам ама еве на полувреме е 0-0 па сигурно дека одбраната не одиграла лошо... останува нападот да видиме што ќе направи

Па колку што го гледав првото полувреме,одбраната игра доста солидно.И Силва и Сендерос делуваат сигурно.Имаа неколку добри интервенции и двајцата.Кај Силва ми се допаѓа што игра многу смирено.
Матиони често го гледав напред,доста трча и се труди.Е сеа дали добил инструкции да игра толку напред,или тоа е од неуиграност,не знам...:)
Какви топки само даде Бекам,алал му вера! :) Ама Пипо промаши добри 2-3 шанси.Добри тпоки доби од Бекам и од Дињо.
Ај очекувам голови во второ полувреме!

0-0 по првото полувреме со Ренџерси
Добра игра со многу шанси ама и ренџерс имаа добри шанси
Дида е во добра форма како што видов
Антонини многу мотивиран и има многу голема желба за игра
На Роналдињо многу влијаеше неиграњето од неколку меча одигледно
То е то се надевам на подобра игра во второ полувреме и победа на крај
СО СРЕЌА МИЛАНЕЗИ

Одете на гугл justintv.com таму ќе си изберете спорт и у спорт ќе најдете Ренџерс-Милан,поздрав.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom