Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Тешки филозофи овие од самдоријаSampdoria Chief: Kaka? Cassano Is Worth €100mSampdoria president Riccardo Garrone believes Antonio Cassano is worth almost as much as Milan star Kaka, and he has told any interested clubs that he will cost close to €100m.'Doria have just paid a more convenient €8 million for Giampaolo Pazzini, but the news this week has been dominated by Manchester City's reported interest in Kaka. Speculation has triggered suggestions regarding a €100m deal for the Brazilian.Garrone believes his prized asset Cassano is worth as much as Kaka."If Kaka is worth €100m then how much is Cassano worth?" Garrone told Sky Sport Italia."I think Cassano is worth just a little bit less than that."If an English club comes to ask for Cassano then his fee wouldn't be that much less than Kaka's."It is believed 'Il Talentino di Bari' has a €20m buy-out clause, €5m will go to Real Madrid if he is sold. However, the figure may increase after Garrone's latest outburst.СЕ СПОРЕДУВА КАСАНО СО КАКА.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
напад според мене не ни треба барем не зимава
и онака играме со еден шпиц
Пато е во јака форма, Бориело е добар само штета што се повреди и се надевам ќе се врати, Пипо е секогаш тука златна резерва и + Шева како резерва, и Виудез
за до пролет може да се игра со овие во напад
па во лето здравје

нас ни треба одбрана, еве десен бек зедовме, а ако Агер потпише ќе имаме и во централната дефанзивна линија доволно добри играчи за да се помине сезонава
Убаво кажа.Да Адебајор е добар играч иако не е во старата форма но сепак не ни требаат повеќе играчи за во напад.Во напад сме добри,но секогаш имаме пропусти во одбраната,на тоа треба да се фокусира Анчелоти,како да ја зацврстиме.
Според мене,Адебајор во некоја друга прилика,и онака ги има премногу звезди.Ќе се угушат,а особено во нападот.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Првин да го видиме Филипе на терен па ке коментираме. Се надевам дека нема да биде новиот Грими туку да биде новиот Кака. Се сеќавам и кога Кака дојде коментираа некои дека нема да го биде па еве до каде стигна. А плус ме радува посветеноста на Тиаго Силва за носењето на дресот на Милан. Мислам дека овој транфер ке биде еден од најдобрите во последните години. Одличен бек земавме со 22 години и изградено искуство. Фелипе е млад па ке се гради во Милан па ке видиме како ке изгледа тоа.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Адебајор не ни треба Добро рече нино тој е играч што од десет шанси една дава,ова е италианско нема толку шанси колку во англиско:helou:.Спрема мене треба да го земеме Балотели ѕвер.Вака би изгледало

Пато Балотели

Рони Кака

Бекам/Седорф Пирло Гатузо/фламини
а може и некој др

Јанкуловски Неста Тиаго силва Фелипе

Абиати
:nesvest::vozbud:
Сеа бековите малу ќе се сменат Замбора и Анонини треба да се види кој може да игра лево.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Балотели нема шанса Интер да го продаде,и доколку го продаде тоа ќе биде негде во Англија..нападот ни е таман ако го земеме Агер супер ќе биде и одбраната не се потребни засилувања.Летоска ќе ги шитниме старите Калач,Емерсон,Малдини можеби и Дида и таман тим ќе имаме.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Адебајор не ни треба Добро рече нино тој е играч што од десет шанси една дава,ова е италианско нема толку шанси колку во англиско:helou:.Спрема мене треба да го земеме Балотели ѕвер.Вака би изгледало

Пато Балотели

Рони Кака

Бекам/Седорф Пирло Гатузо/фламини
а може и некој др

Јанкуловски Неста Тиаго силва Фелипе

Абиати
:nesvest::vozbud:
Сеа бековите малу ќе се сменат Замбора и Анонини треба да се види кој може да игра лево.

Кај го извади бе Балотели братче:vozbud:
Мани го не ни треба...Палоски ќе си го вратиме не ни треба циганката во екипа:toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кај го извади бе Балотели братче:vozbud:
Мани го не ни треба...Палоски ќе си го вратиме не ни треба циганката во екипа:toe:
Балотели Навива за Милан:pos2:Затоа викам него да го земевме а да го заборавив Палоски тој е млад и салата прави таман сеа кога ќе се врати ќе го лупнат напад со Пато заедно и .....:salut:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
150 милиони за Кака:pipi:И Галијани е веќе во преговори, а Кака поставил услови кои доколку се прифатат ке премине во Сити

А како да не:bip:
Више преку глава ми се понудиве, штом зимово е вака бурно несакам да помислам што ќе следи летово:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
150 милиони за Кака:pipi:И Галијани е веќе во преговори, а Кака поставил услови кои доколку се прифатат ке премине во Сити

А како да не:bip:
Више преку глава ми се понудиве, штом зимово е вака бурно несакам да помислам што ќе следи летово:)
Нема шанси ги одби и Кака и Милан,а сити рекол више не испраќаме понуди до налето за кака.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
се слуши и ова mercato bomba милан и официално го продава кака за 150 милиони евра :toe::toe: навистина ми е жал бес провокациа ама со ова милан оди 2 чекори назад нависитна жалам зашто сум ко почитувал кака :nesum::nesum:http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo19735.shtml

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Еве на официјалната за новиот играч на Милан

COMUNICATO UFFICIALE A.C. MILAN

15/01/2009

L' A.C. Milan comunica di aver acquisito il calciatore brasiliano Felipe Mattioni in prestito con diritto di riscatto

А вие од др фан клубови не напињајте за Кака човекот не си оди ; )

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Не е официјлно на продажба,туку Галијани официјално изјавил дека ја разгледуваат понудата и дека би можело да се деси нешто повеќе!Ова е кажамо пред некое време на ТВ во Италија.Самиот Галијани си кажал

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
се слуши и ова mercato bomba милан и официално го продава кака за 150 милиони евра :toe::toe: навистина ми е жал бес провокациа ама со ова милан оди 2 чекори назад нависитна жалам зашто сум ко почитувал кака :nesum::nesum:http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo19735.shtml
Потврдуваат само дека добиле понуда која ја разгледуваат. Далеку од тоа што викаш дека е прифатена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom