Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И онака зимава не може да се земе не-европски играч...Значи за Силва ќе мора ние да почекаме до јули,а тој и Флуминесе дали ќе чекаат тоа е нивна работа.:)
Со Милан и со Галијани не се знае,може до јули да испадне дека уопште никогаш не ни сакале да го ангажираат...и да се свртат кон други.

Немав нет вчера неможев да коментирам за утакмицава:nerv:
Добра игра Кака може изигра најдобар меч сезонава дриблаше пасови имаше и два шута одлични ама па тој нивниот голман се покажа добар против нас:icon_lol::icon_lol:Од кај нив ме плашеше само тој Маскара пошто и лани на една утакмица ни шибна голче башка ние водевме 1-0 само и ме се враќаа лошите сценарија од претходните утакмици но за среќа победивме!!! Вчера Емерсон не беше толку лош среќа што почна од почеток да влезеше на крај ќе примевме гол гарант!!!Следна утакмица со Јуве големо дерби ќе биде тешко ама одиме на 3 бода... И се надевам на Сидорф да биде во тимот за дербито:helou:

со ова раковосво ништо добро не ми мириса мора да се направат тотални измени во тимот неможе вака мора барем 9 играчи да ги избркаме и 8 да ги донесеме.

аут = фавали - калазе - емерсон-амбросини- абиати- пипо- калач-малдини (само затоа што има 40 да имаше барем 35 добро ахха)
ин = тиаго силва--гургуф-- запате--- моутињо ---абате--диего лопез (голманот на вилареал)-- јакубу---де роси

kaka_Shevchenko_040113.jpg

----------------------------диего лопез-------------------------------

замброта-------запате-----------тиаго силва-------------------јанкуловски

----------гатусо----------де роси----------------------------фламини

---------------кака--------------------------------роналдињо

-----------------------јакубу/пато ------------------------------------

идна сезона овој тим сакам да биде

so tim eovaj vakov poslab e od ovaj sea so go imat:pos2:

запате -тиаго силва VS калазе - бонера ======= ?????

де роси -гатусо -фламини VS гатусо пирло амбросини ==========??

јакубу VS бориело =========??

абиати VS диего лопез ========??

И онака зимава не може да се земе не-европски играч...Значи за Силва ќе мора ние да почекаме до јули,а тој и Флуминесе дали ќе чекаат тоа е нивна работа.:)
Со Милан и со Галијани не се знае,може до јули да испадне дека уопште никогаш не ни сакале да го ангажираат...и да се свртат кон други.
нема врска може да се склучи пред договор за да не ни го лапне друг тамам на 1 јуни ќе биде наш чим толку сака да игра за милан може да почека тамам и да се земе сантакроче кој е бразилец со итаљански пасош и за наредната година сме обезбедени!

Какви што се Европјаниве може ке му најдат нешто на Тиаго Силва дека има евроски корени. Најчесто Бразилците вадат Италијански пасош зашто многу често имаат предци од таму. Така и на Сисињо му најдоа италијански корени Реал и исто така и Арсен Венгер знае најдобро да направи Афрички фудбалер дека има француски корени.

Абе едно е сигурно ни треба асален централен играч во одбрана,и или Дида да се врати во форма да не киксира ко луд или тлентирано младо голманче....јас од Абиати ништо не видов до сега да ми кажеа пред четири год. дека Абијати ке ни биде прв голман ке се згазев од смеење:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom