Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Милан тргнаа по нов дефанзивец и тоа Годин од Виљареал. Млад и надежен но само ако пропаднат преговорите со Галас.
Абе јас не викам дека добил кузнае каква шанса,али ако тој беше спремен да го носи дресот на ГОЛЕМИОТ Милан ке беше спремен на се.Во Милан нема никој време да чека од него некој маестрален потег.Тоа треба да го прави на секои 10 мин во секоја утакмица.Кога ке биде спремен да прави такво нешто тогаш ке може да игра а не лани кога ке му дадеа топка ми се вртеше ко балерина и ми скокаше ко пицајзла!Епа се лажеш...
Гуркуф добиваше шанса во сериа А само од клупата и многу ретко обично кога Кака не играше (па сеа ти види колку натпревари не играл Кака)..
Памтим Сидорф не играше Броки го ставаше а Гуркуф на клупа...
Тоа со автоголот што го даде он најмалце беше крив, топката несреќно се одби до него.
Добиваше шанса само во купот на италија...
Ако го сметаш ти тоа за добра минутажа тогаш се лажеш
галас прави проблеми ако читавте го имаа уловено со цигар во рака,затоа подобро тиаго силва или алекс силва за мене.Милан тргнаа по нов дефанзивец и тоа Годин од Виљареал. Млад и надежен но само ако пропаднат преговорите со Галас.
Па и не е некаков проблем со оглед на тоа што Анчелоти ги пушта сите играчи да бидат надвор до колку сакаат и да прават што сакаат.галас прави проблеми ако читавте го имаа уловено со цигар во рака,затоа подобро тиаго силва или алекс силва за мене.
Ако фаќаш албанската Супер Спорт таму ќе даваат само незнам на 1 или 2aj stvarno ako znaj nekoj kaj ce ima prenos neka kazi
Ауу баш од тоа имам линк... ама не ти давам на тебеи дај ако може најдете го тој од таа една “адхте.нет’’на тоа иам глеано џам е ,и пичи ко на плазма да си
Јее ке си го купам и на наградна игра ќе добија патување за мене и ( некој од вас) до Миланело и дрес од гатузо со афтограм:baeh:хаха што нема да рекламираат на официјалната (http://www.acmilan.com/) цртан ЛОЛ