Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки и од мене за победата:)Не успеав да ја гледам цела утакмица пошо морав на математика час:toe:Инаку одличен гол на Кака,но сепак би сакала да видам што повеќе голови кои нема да бидат изведени од белата точка.Исто нешто што ми остана како слика и се изнервирав ептен,е тоа што ми го повредија Гатузо.Неранимајковци:nerv:!Кај неможат гол да дадат па сеа ќе го напаѓаат тимот.
Океј се префрлам на позитивното:)Честитки уште еднаш и да ни се множат!:pipi:

Ако овде бил контактот,ова не надвор од шеснаесетник и не е пенал,ама јас мислам дека фаул имаше внатре,кога го повлече со рака.. а секој би паднал во шеснаесетник и за најмал допир.Да беше надвор можда и немаше да падне.
Гледај го клипот што го ставив, одма на почеток е...
Го фаулираа надвор (го сопнаа) и он падна во шеснаесетникот, ништо не е крив Кака судијата е чор (Кака неможе во место да падне).

Еми пенало не беше баш за пенал,ама ај..бидело веќе,важно тепааме.Требаше барем уште еден гол да дадат!Ама ај друг пат :)

Гледај го клипот што го ставив, одма на почеток е...
Го фаулираа надвор (го сопнаа) и он падна во шеснаесетникот, ништо не е крив Кака судијата е чор (Кака неможе во место да падне).

Па факт е дека имаше допир,зошто и одбранбениот од Киево не се бунеше многу и доби жолт картон...А каде беше допирот тоа не знам.Го глеам делот од клипов 15-ина пати и не знам...:toe:
Ама не е битно,пеналот беше досуден и тоа е тоа...Треба да глеаме да не ни зависат победите од пенал...

Па факт е дека имаше допир,зошто и одбранбениот од Киево не се бунеше многу и доби жолт картон...А каде беше допирот тоа не знам.Го глеам делот од клипов 15-ина пати и не знам...:toe:
Ама не е битно,пеналот беше досуден и тоа е тоа...Треба да глеаме да не ни зависат победите од пенал...

Доколку фаулот започне надвор од шеснаесетникот тогаш батали ги останатите контакти внатре во истиот, иако немаше нешто такво во тој простор зашто Кака ги искористи драмските секции на кои ментори им биле браќата Пипо со асистент Џила и си падна ко покосен .
Али уште од старт кога му видов сурат на судијата знаев дека ке направи некоја беља, овој пат во ваша корист .

Али уште од старт кога му видов сурат на судијата знаев дека ке направи некоја беља, овој пат во ваша корист .
Вие може сте гледале на телма со оној заспанион коментатор, јас гледав на ОБН и таму кажаа дека кога им судел на Интер (кога даде последен гол Кордоба за 3-2) незнам баш која утакмица беше тоа, дека на таа утакмица добил најслаба оцена од сите медиуми во Италија...

Кога ке тепат реално и јаки со 2 или повеке гола?
Слабо од Милан последните кола.

Вие може сте гледале на телма со оној заспанион коментатор, јас гледав на ОБН и таму кажаа дека кога им судел на Интер (кога даде последен гол Кордоба за 3-2) незнам баш која утакмица беше тоа, дека на таа утакмица добил најслаба оцена од сите медиуми во Италија...

Со Реџина, мада го гледав цел меч на стрим и немаше некои дискутабилни ситуации, освен оние италијанските, после секое паѓање во шеснаесетник да се бара пенал на што сме навикнале .
Проблемот е што по Калчополи во Италија излегоа нови и неискусни судии за што големи критики трпеше и сеуште трпи Колина кој има некоја функција поврзана со судиите за Калчото . И пред некоја недела излезе во јавност Колина велејќи да се престане со критиките за судиите, ми текнува и минатата сезона во Џенова кога беше исвиркуван и навредуван од страна на навивачите додека седеше во ложата и истата ја напушти по едно полувреме .

Добро е , тепавме:) ... Тоа е најбитно. Битно е дека немаме пораз од незнам кој Септември. Поарно да тепаме без доминација по 1-0, отколку да доминираме цел натпревар и на крај да си заминеме со пола плен. Чист пример натпреварот со Лече.
Се додека тепаме, макар и со 1 разлика е екстра. Сега и Пирло би требало да биде во комбинација за наредното или понаредното коло. Може ќе се подобри играта.

Следно коло: Недела 20 и 30 Tорино - Милан пренос на Телма:tv:

п.с Честито победа Миланези... :helou:
п.п.с Пато со Торино прва постава па нека го става Инзаги кај 60 минута.:toe:

Кога ке тепат реално и јаки со 2 или повеке гола?
Слабо од Милан последните кола.

омг што очекуваш секое коло над 3 гола ? лооол интер го тепавме 1-0 а лацио 4-1 ете ти јаки исто така и наполи го тепавме 1-0 нема врска колку гола важен е резултатот..

не е важна битката
важна е победата

честито победа
само напред

сеа против торино играме мислам

тука ке биде тешко .....

Доколку фаулот започне надвор од шеснаесетникот тогаш батали ги останатите контакти внатре во истиот, иако немаше нешто такво во тој простор зашто Кака ги искористи драмските секции на кои ментори им биле браќата Пипо со асистент Џила и си падна ко покосен .

Види..фаулот не е процес па да започне,тоа е моментално,или има допир или нема.Затоа реков дека после допирот надвор од шеснаесетник Кака направи уште еден чекор,После тоа имаше уште еден допир или влечење со рака внатре во шеснаесетник.Значи можно е да имаше два допира...
А во врска со паѓањето....Кој не би паднал и при најмал допир во шеснаесетник? И да исценираш пенал,не е мала работа...тоа е умеење!

.Кој не би паднал и при најмал допир во шеснаесетник? И да исценираш пенал,не е мала работа...тоа е умеење!
Гејналдо, овај К.Роналдо :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom