Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па најдобар бесе фавали нема сто заедно со јанкуловски и фламини

:vozbud::vozbud::vozbud:Јееее победаааа:vozbud::vozbud::vozbud:Малку требаше да дадат уште еден гол ама...

сега против торино и палермо во гости :tapp::tapp: тука барем 4 бода да земаме не верувам дека ке победад во 2 меца :toe:

да да со бјанконерите добар но со нероацурите лоз однос ахахаххахаха

Мораме да даваме голови,иначе може Лече секогаш да ни се случи...
Една утакмица ја играме добро,една не...
И НЕ СМЕЕ ДА ИГРА ФАВАЛИ!! Како Анчелоти сака Сендерос и Пато да бидат добри коа или ги става на 10 минути до крај или ич не го става... Кога Сендерос ќе игра,ако не против Киево? Тој е на позајмица,затоа треба да го искористиме.Јас не знам што чекаме од Фавали? И нека игра Пато,Инзаги во овој состав не е играч кој треба да го води нападот...

Мораме да даваме голови,иначе може Лече секогаш да ни се случи...
Една утакмица ја играме добро,една не...
И НЕ СМЕЕ ДА ИГРА ФАВАЛИ!! Како Анчелоти сака Сендерос и Пато да бидат добри коа или ги става на 10 минути до крај или ич не го става... Кога Сендерос ќе игра,ако не против Киево? Тој е на позајмица,затоа треба да го искористиме.Јас не знам што чекаме од Фавали? И нека игра Пато,Инзаги во овој состав не е играч кој треба да го води нападот...
На Филипче прсчето го боле ти па

Честитски за победата :helou: еден гол ама вреден :pipi:

После ова мислим дека ќе добива уште шанси:
GALLIANI: "Grande Favalli"

Според ГОАЛ
Abbiati - 7.0
Bonera - 6.0
Kaladze - 6.5
Favalli - 8.0
Jankulovski - 8.0
Flamini - 6.0
Gattuso - 6.5
Seedorf - 6.0
Kaka - 7.0
Ronaldinho - 7.0
Inzaghi - 5.5

Subs: Pato 6.5

незаслужена победа, ама 3те бода што не ги освоивме со Лече ги освоивме сеа.

Зошто незаслужена победа незнам не ја гледав утакмица не бев дома ама според пеналов чист си бил мислам деќа имаше контакт.

Зошто незаслужена победа незнам не ја гледав утакмица не бев дома ама според пеналов чист си бил мислам деќа имаше контакт.

Затоа што игравме никако и не направивме ниедна чиста шанса за гол!

134382dadadarwqtgqg.JPG

Види кај е Кака` и кажи дали за ова се суди пенал ?

Затоа што игравме никако и не направивме ниедна чиста шанса за гол!

Важно земавне 3 бода и минатото коло ни дадоа насакајки гол па ... :)

134382dadadarwqtgqg.JPG

Неможам од сликава да кажам дали било дали не малце е матна башка и додека облиску не видам тешко.

134382dadadarwqtgqg.JPG

Ако овде бил контактот,ова не надвор од шеснаесетник и не е пенал,ама јас мислам дека фаул имаше внатре,кога го повлече со рака.. а секој би паднал во шеснаесетник и за најмал допир.Да беше надвор можда и немаше да падне.

Важно земавне 3 бода и минатото коло ни дадоа насакајки гол па ... :)

Абе да,ама нема секогаш да ни свират пенали,да успеваме да не примиме гол, и само еден да ни беде доволен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom