Обама избран за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Obama_bio_cover_by_Eldelgado.jpg

Гад блес Америка

Опааа тепа Црњото,а???Епа сега се отвори работа за ККК Кланот.

Водачот на Кју Клукс Кланот најави војна

ГОЛЕМИОТ витез од Кју Клукс Кланот, како што самиот сака да се нарекува баптистичкиот свештеник Томас Роб, водачот на друштвото заостанато во некој век од минатото кога ги прогонувале Американците од африканско потекло, најави мобилизација во случај да победи црниот кандидат на демократите на изборите за претседател на САД.

Британскиот The Sun пишува дека Роб е уверен дека Афроамериканците извршиле инвазија на САД за да ја уништат христијанската култура и најавува расна војна доколу Барак Обама биде избран во Белата куќа.

Водачот на 270 ќелии на Кју Клукс кланот тврди дека во расната војна свој придонес ќе дадат и Британците кои се одзиваат на мобилизацијата.

"Имам луѓе од Англија кои дојдоа тука да тренираат", вели Роб стациониран во планините на Арканзас.

Остајте овие. И цар Лазар ке пукаше за Косово па ништо...

дај си твое мислење од твое искуство , не валкај го моето и не исмевај го. Плитко е и неосновано . Сакаш да бидиш хумористичен , а воопшто не си . Можеби ке беше поинтересен ако место арчибалд спомнеше курот , така ке беше поскандалозен јебо и плус ке привлечеше повеќе внимание ,полесно е да без везе исмејуваш друго мислење отколку да напишиш свое . Очигледно капацитетот е толку .

Kај виде дека те исмевам жити мајка...само кажав дека грешиш за Африка , а ако ти тоа го сфати како исмевање твој проблем
П.С. Не рекле за џабе дека со деца маштеница не се срка

до сега имаше една апатија оти импотентниот буш не е*еше во здрав мозок
сеа црнец е на ред да не е*ава, да видиме тоа шо ке смени:jaj:

Почна колцето да оди надолу, а клопчето на судбината да се одмотува движејќи се кон бездната, светот е во рецесија и оди кон депресија, а црнец демократ (купен од грчкото лоби (за нас важно)), човек близок до исламските радикални струи, платеник на нафтените магнати и тутунската индустрија, ќе ја води најидиотската држава формирана било кога во иторијата.

Наздравје ебење.....туку кој знае, не ебе кој стигне, а на овој му е подолг, па може да уживаме повеќе.

Kај виде дека те исмевам жити мајка...само кажав дека грешиш за Африка , а ако ти тоа го сфати како исмевање твој проблем
П.С. Не рекле за џабе дека со деца маштеница не се срка
ај за последново ке се согласам со тебе хаха

Наздравје ебење.....туку кој знае, не ебе кој стигне, а на овој му е подолг, па може да уживаме повеќе.

Дека ќе не ебава и Америка сега - факт е. Ама мене тоа што ми е пострашно е дека останатите ќе можат да не ебаваат, оние кои по малку се воздржуваа до сега, знаејќи дека имаме некој колку-толку зад нас...

Почна колцето да оди надолу, а клопчето на судбината да се одмотува движејќи се кон бездната, светот е во рецесија и оди кон депресија, а црнец демократ (купен од грчкото лоби (за нас важно)), човек близок до исламските радикални струи, платеник на нафтените магнати и тутунската индустрија, ќе ја води најидиотската држава формирана било кога во иторијата.

се во ред , но објасни ми те молам од каде Обама близок до исламските радикални струи , плус за бизнисот со нафтата како што знам е во раце на републиканците Бушовци & Со. :kafe:

Amerikancive se stvarno ludi ej bog da cuva Shvarceneger go izglasaa za guverner crnec izraa za predsedatel stvarno se ludi a jas mislev kaj nas narodot ne znael da glasa ona sekade bilo isto

Нема да биде за долго,ќе го ликвидираат од КК кланот :)

“Црната Мамба“ ќе излезе подобра опција одколку “Магарето“ за Македонија,барем ќе ни ја скратат агонијата,ако и овој пат не ги заебеме со “противотров“.:pos2:

Kakvi gluposti pishuvate..kakvi nemiri be ljuge?
Narodov ovde mora denes da ide na rabota i da kopa, Obama stana pretsedatel od glasovite na beliot narod oti sekoj den se otpushtaat rabotnici i se zatvoruvaat fabriki, go zabole ovde narodov so tie prikazni za iran ili severna korea.
Tochno e deka Obama ima dobra sorabotka so grchkoto lobi no javna tajna e deka samata grcija preku ovie organizacii e taa koja mu go polni dzebot na Obama i dosta drugi senatori.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom