Обама избран за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Bad news!!!

http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/z?c110:S.Res.300:

110th CONGRESS
1st Session
S. RES. 300
Expressing the sense of the Senate that the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) should stop the utilization of materials that violate provisions of the United Nations-brokered Interim Agreement between FYROM and Greece regarding `hostile activities or propaganda' and should work with the United Nations and Greece to achieve longstanding United States and United Nations policy goals of finding a mutually-acceptable official name for FYROM.

IN THE SENATE OF THE UNITED STATES
August 3, 2007

Mr. MENENDEZ (for himself, Ms. SNOWE, and Mr. OBAMA) submitted the following resolution; which was referred to the Committee on Foreign Relations

RESOLUTION

Expressing the sense of the Senate that the ....

http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/z?c110:S.Res.300:

110th CONGRESS
1st Session
S. RES. 300
Expressing the sense of the Senate that the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) should stop the utilization of materials that violate provisions of the United Nations-brokered Interim Agreement between FYROM and Greece regarding `hostile activities or propaganda' and should work with the United Nations and Greece to achieve longstanding United States and United Nations policy goals of finding a mutually-acceptable official name for FYROM.

IN THE SENATE OF THE UNITED STATES
August 3, 2007

Mr. MENENDEZ (for himself, Ms. SNOWE, and Mr. OBAMA) submitted the following resolution; which was referred to the Committee on Foreign Relations
RESOLUTIONExpressing the sense of the Senate that the

Фала што ни ги отвори очите.
И шо да прајме сега. Да ја нападниме Америка?!?!?!?

Прво, да разјасниме и Меккејн да победеше исто ни се фаќа. Америте НЕ ГО ПОДДРЖУВАА НАШЕТО УСТАВНО ИМЕ, туку ги поддржуваа преговорите. Никаков аир од двајцата Бушовци не видовме и нема шо да жалиме шо не победи Меккејн!
Второ, некои драстични промени нема да има во официјалната американска политика, ама да не се лажеме и дека нема да има промени. Ќе има и тоа како. За почеток ќе се зголеми “поддршката за продолжување на преговорите додека не се најде заемноприфатливо решение“ (читај ќе се зголеми притисокот да го смениме името)! Но, ако ние самите тоа не го направиме, никој нема да дојде и да ни го смени името со сила и тоа јасно да ви биде. Затоа се повеќе ми се допаѓа идејата на Гвујо за референдум.

Што мислите, колку долго ќе преживее? Јас се кладам дека барем еднаш ќе се обидат да го скинат. Си имаат тие традиција:violent1:

Aj stoe crn pa i musliman:),kenija slavi, sega ke ja spasuva afrika:)aleluja :))obama nema so prst da mrdne.Site konci gi vlece nekoj drug:)so bise reklo pozadina (ili prosto kazano ti si demokrata ti si mirotvorec vo svetot ama vo pozadina koj e sleden za unistuvanje?):smir:sekoe cudo za dva dena .

Што мислите, колку долго ќе преживее? Јас се кладам дека барем еднаш ќе се обидат да го скинат. Си имаат тие традиција:violent1:

Па 2ца пред некој ден беа уапсени баш поради обид :)

Прво, да разјасниме и Меккејн да победеше исто ни се фаќа. Америте НЕ ГО ПОДДРЖУВАА НАШЕТО УСТАВНО ИМЕ, туку ги поддржуваа преговорите. Никаков аир од двајцата Бушовци не видовме и нема шо да жалиме шо не победи Меккејн!
Второ, некои драстични промени нема да има во официјалната американска политика, ама да не се лажеме и дека нема да има промени. Ќе има и тоа како. За почеток ќе се зголеми “поддршката за продолжување на преговорите додека не се најде заемноприфатливо решение“ (читај ќе се зголеми притисокот да го смениме името)! Но, ако ние самите тоа не го направиме, никој нема да дојде и да ни го смени името со сила и тоа јасно да ви биде. Затоа се повеќе ми се допаѓа идејата на Гвујо за референдум.

Па тоа и јас го велам цело време.
Од главата си патиме, рекле старите.

Пошто сакав да победи Мекејн, али се случи спротивното.А за црна конфекција, па никогаш сум немал таков стил, нема ни сега.
Облечи ти, и така си за црнците ;)

Svetot se deli na dobri i losi a ne na crni i beli,treba prvo toa da naucis?Treba da ucime od drugite,kaj zgresile pa sega imaat crn predstedatel,kaj mozeme da zgresime nie pa da imame Albanec za predsedatel?

Katastrofa.Iskompleksirana licnost na celo na najmoknata drzava na svetot.E sea ke se povampiri Drkojani.A bas bi sakal da vidam kolku ima muda Sadam Obama da gi povlece vojnicite od Irak i Avganistan.Odma sleduva dezintegracija na IRak,Pakistan,Iran se povampiruva,Sirija...Kako li ke reagira evrejskoto lobi?Strasno pa vekje ne znam kolku holivudski filmovi po red predsednikov crnec...red bese i stvarno da pobeedi crnec.Vo celina ama ic ne mi se dopagja.....

самиот податок дека е црнец ме ужаснува .Искрено Мислам дека повеќе ке се занимава со средување на проблемите во африка . Мислам дека ќе гледа да ги смири сите војни во африкаа во која моментално 2/3 од територијата на африка е во војна . После тоа помош итн итн . Мислам дека африканците сега полесно ке добиваат виза :))) . Во секој случај во демократите е длабоко вкопано грчкото лоби и треба моментално да ја сведеме ситуацијата на статус кво , се додека не дојдат републиканците кои ни се повеке наклонети , водејки се од паролата : непријателот на мојот непријател е мој пријател :) - Во врска со името . Искрено не се само американците кој не притискаат , ја имаме дел од европа на грб во врска со името. Тие се во сојуз со грција , не се со нас :) . Ке го цитирам путин кој рече : мојот драг пријател буш не ја води америка , за жал. Можеби треба да испратиме емисари кај Евреите аххаха . ние немаме во светот ниту еден сојузник . А старите рекле : сојузот со силните не е за верување никогаш . :tv:

Aj stoe crn pa i musliman:),kenija slavi, sega ke ja spasuva afrika:)aleluja :))obama nema so prst da mrdne.Site konci gi vlece nekoj drug:)so bise reklo pozadina (ili prosto kazano ti si demokrata ti si mirotvorec vo svetot ama vo pozadina koj e sleden za unistuvanje?):smir:sekoe cudo za dva dena .

Не бил муслиман, бе. Протестант бил.
И замисли, средното име му е Хусеин:uvo::pos:

Лошата вест е че един авторите на Резолjyциja 300 ке биде след 76 дни The Presitent of US.

Лоша вест за кого? За Бугарија ли?

Ај ако немаш попаметна работа отколку да задоволуваш ниски страсти земи повежбај англискиот малце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom