Обама избран за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
obama-smoking1.jpg

Кенија прогласи неработен ден по историската победа на Обама

Малото село Когело во Кенија, каде живее бабата по татко на Барак Обама, со огромна радост денеска ја прими веста дека сенаторот е избран на претседателската должност во САД. Веста ги израдува и властите во африканската држава кои веднаш прогласија неработен ден во врска со „историскиот“ настан, пренесе Франс прес.

Повеќе

obama suck:vozbud:

Attachments

• obamatoga400pv3.jpg
    obamatoga400pv3.jpg
    11,8 KB · Прегледи: 9
Изгледа ќе си гледаме сеири во САД после ова шо се случи...не верувам уште долго да живее типов...ако не друго барем обид за атентат ќе има врз него...воопшто не му посакувам да го скинат но се ми се чини дека ќе има нешто такво и тоа за брзо време...иначе точно е дека нема драстично да се смени политиката на САД после смената на власта бидејќи на сите им е јасно дека Претседателот на САД не е тој кој раководи со надворешната ( па и внатрешната ) политика на САД...малку ме изненади изборов знаејќи колку конзервативно општество е Америка

искрено, од почеток знаев дека ќе го изберат иако се надевав дека нема да биде така.ама тоа е што е.Американците мислат дека ако ја сменат бојата на претседателот, односно партијата која владее(што е случак и во секоја друга држава, како и кај нас) ќе сменат многу работи.не очекувам ништо добро да направи за Америка затоа што е видно неискусен и осеќам дека ќе крахува 2-3 месеци од почетокот на мандатот.а за ККК, сигурна сум дека ќе се обидат да го кикнат(не дека сакам, ама така ќе биде), нема да остават да биде без атентат-историски претседател со историски број на атентати:violent1:
а во врска со нашето име и проблемите со Гејлада..мислам дека треба се да се паузира додека не се смени власта во Америка пошто црнецов (сакам црнци, ама овој ме нервира:nesum:) е благонаклонет кон педерчињата.можеби под грдата набрчкана маска на Дроља Бакојани се крие уште погрда влакнеста црнкиња:vozbud:

Обама претседник, а? Честито да му е, и Бог да го прости.

Некој од вас погоре напиша дека демек сега Обама ќе се насочел да ги решава проблемите во Африка..ха ха ха...го заболе него Арчибалд за Африка...нему за брат му кој едвај преживува во Кенија не му е воопшто гајле не па за цел еден континент

Некој од вас погоре напиша дека демек сега Обама ќе се насочел да ги решава проблемите во Африка..ха ха ха...го заболе него Арчибалд за Африка...нему за брат му кој едвај преживува во Кенија не му е воопшто гајле не па за цел еден континент

Исправка,а не па за една Грција.:)

Што сте се исплашиле,се знае дека нема да има многу драстични промени во политиката према нас.

Што сте се исплашиле,се знае дека нема да има многу драстични промени во политиката према нас.

Имало или немало, секако си ја кладе тој глата в торба со самото кандидирање... Рано е за црњо да е претседател цел мандат и безбедно да го отслужи.

Ај да кажам и јас честито на Обама. Да не мења политика кон нас и тоа гејладана да ги откачи. Сепак за тоа ќе видиме покасно што ќе биде и толку за атентати и слично ноу комент пошто влагаме во филмчиња со тие атентати.

искрено, од почеток знаев дека ќе го изберат иако се надевав дека нема да биде така.ама тоа е што е.Американците мислат дека ако ја сменат бојата на претседателот, односно партијата која владее(што е случак и во секоја друга држава, како и кај нас) ќе сменат многу работи.не очекувам ништо добро да направи за Америка затоа што е видно неискусен и осеќам дека ќе крахува 2-3 месеци од почетокот на мандатот.а за ККК, сигурна сум дека ќе се обидат да го кикнат(не дека сакам, ама така ќе биде), нема да остават да биде без атентат-историски претседател со историски број на атентати:violent1:
а во врска со нашето име и проблемите со Гејлада..мислам дека треба се да се паузира додека не се смени власта во Америка пошто црнецов (сакам црнци, ама овој ме нервира:nesum:) е благонаклонет кон педерчињата.можеби под грдата набрчкана маска на Дроља Бакојани се крие уште погрда влакнеста црнкиња:vozbud:
:pos2::pos2:HIHI VLAKNESTA CRNKINJA HAHHA:pos2:

Пу јаз'к, го избрале нигеров за прецедник ! Тоа е лошо за нас...Ама пак од друга страна е супер...Сега ќе има кого да обвинуваме и да пцуеме кога нешто лошо ќе ни оди во државава.:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom