Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me zabole za nivnite rezoluciii , kako i dosega toa sto e povazno vnatre doma.:smir:Лошата вест е че един авторите на Резолjyциja 300 ке биде след 76 дни The President of US.
Обама претседник, а? Честито да му е, и Бог да го прости.
Некој од вас погоре напиша дека демек сега Обама ќе се насочел да ги решава проблемите во Африка..ха ха ха...го заболе него Арчибалд за Африка...нему за брат му кој едвај преживува во Кенија не му е воопшто гајле не па за цел еден континент
Што сте се исплашиле,се знае дека нема да има многу драстични промени во политиката према нас.
:pos2::pos2:HIHI VLAKNESTA CRNKINJA HAHHA:pos2:искрено, од почеток знаев дека ќе го изберат иако се надевав дека нема да биде така.ама тоа е што е.Американците мислат дека ако ја сменат бојата на претседателот, односно партијата која владее(што е случак и во секоја друга држава, како и кај нас) ќе сменат многу работи.не очекувам ништо добро да направи за Америка затоа што е видно неискусен и осеќам дека ќе крахува 2-3 месеци од почетокот на мандатот.а за ККК, сигурна сум дека ќе се обидат да го кикнат(не дека сакам, ама така ќе биде), нема да остават да биде без атентат-историски претседател со историски број на атентати:violent1:
а во врска со нашето име и проблемите со Гејлада..мислам дека треба се да се паузира додека не се смени власта во Америка пошто црнецов (сакам црнци, ама овој ме нервира:nesumе благонаклонет кон педерчињата.можеби под грдата набрчкана маска на Дроља Бакојани се крие уште погрда влакнеста црнкиња
![]()