1. македонија добри статус кандидат за кандидат. значи кандидат е кога ке почне да преговара а тоа што имаме ние е кандидат за да почне да преговара у суштина немаме ништо.A se sekjavash li deka za vreme na SDSM se sluchija ovie raboti?
Македонија доби статус кандидат за ЕУ
Грција ја ратификуваше Спогодбата Македонија - ЕУ
САД ја призна Македонија под уставно име
Ili za nekoi raboti kratko ti e pamtenjeto?
Во обраќањето пред гласањето, грчкиот заменик-министер за надворешни работи Андрес Ловердос истакна дека актот на ратификување на Спогодбата е мошне важен чекор, со кој Грција „ќе придонесе за стабилизација на состојбата на северниот сосед, за зачувување на мирот, територијалниот интегритет и единството на оваа земја, како и за поттикнување на нејзиниот просперитет и напредок“.
Па постојат стари задоени кретени и нивни млади пионери или подмлаткари како што ги викаме,вината не ја бараме во младоста туку во инфантилноста како и кај нивните “учители“ од СКОЈ.Испричавам се друг АБЦов, ама ме испровоцира со Денко.
Токму таквите загоени кретени им го попушија школски на Грците и сега одговорноста треба да падне на следните генерации,а патетитката да биде најголема ние младите генерации треба да излеземе на крај од септичката јама која ни ја ископаа и посраа генерациски тебе блиските.
Кога националната свет кај оние кои требало одамна да ја изведат земјата напред е отсутна, најмалце вината треба да се бара во младоста на Димитров или Протуѓер.
Не вината ќе се бара секогаш кај друг,иако многупати таа е тука некаде,во близина крај тебе,ако не и во тебе,само треба да ја “видиш“.Tochno...zatoa kje se bara vo pritisokot na vladata i premierot!
Но исто така за време на СДСМ:A se sekjavash li deka za vreme na SDSM se sluchija ovie raboti?
Македонија доби статус кандидат за ЕУ
Грција ја ратификуваше Спогодбата Македонија - ЕУ
САД ја призна Македонија под уставно име
Ili za nekoi raboti kratko ti e pamtenjeto?
Во обраќањето пред гласањето, грчкиот заменик-министер за надворешни работи Андрес Ловердос истакна дека актот на ратификување на Спогодбата е мошне важен чекор, со кој Грција „ќе придонесе за стабилизација на состојбата на северниот сосед, за зачувување на мирот, територијалниот интегритет и единството на оваа земја, како и за поттикнување на нејзиниот просперитет и напредок“.
Prashanje do site koi go poddrzhuvaat G'uevski : Koja e razlikata sega i togash?
-се продаде ЕСМНо исто така за време на СДСМ:
- Македонија го промени своето знаме.
- Македонија беше примена во ООН под "привремената" референца БЈРМ (и отпочна процес на пронаоѓање "брз компромис" за името на Македонија поради кој процес Македонија и ден денес е попречена за влез во НАТО и ЕУ)...
Учителе еве ја.Јас мислам дека разликата е во тоа што благодарение на се што рековте вие а што постигна вашиот и наш једини БЦ,е то што он тогаш беше на власт а сеа не е.И изгуби само два пати на избори.По ред.
Prashanje do site koi go poddrzhuvaat G'uevski : Koja e razlikata sega i togash?
Izgubi ednash...98ma...Greshka si katastrofalna...Gledash?И изгуби само два пати на избори.По ред.
-Оти ДПМНЕ не го врати старото знаме?Но исто така за време на СДСМ:
- Македонија го промени своето знаме.
- Македонија беше примена во ООН под "привремената" референца БЈРМ (и отпочна процес на пронаоѓање "брз компромис" за името на Македонија поради кој процес Македонија и ден денес е попречена за влез во НАТО и ЕУ)...
-Министерот што го продаде ЕСМ седи до Премиерот денешен.[acko]®;1832296 напиша:-се продаде ЕСМ
-се продадоа многу фабрики во македонија кој одма влегоа под стечај
-300 000 луѓе останаа без работа
и има уште многу само ај не е темата за тоа!
А под чија директива работеше дури го продаде ЕСМ на Австријците?-Министерот што го продаде ЕСМ седи до Премиерот денешен.
Сигурно не по моја,можеби по директива на оној со кого денес заедно седи.А под чија директива работеше дури го продаде ЕСМ на Австријците?
А Бучко што беше?? Нем набљудувач??Сигурно не по моја,можеби по директива на оној со кого денес заедно седи.
Бучко ти бил голем пријател на уште еден ДПМН-овец,го викаат Брат Љубе.Најверојатно беше само нем набљудувач ама голем корисник на проценти од продажбата.А Бучко што беше?? Нем набљудувач??
Го заборави и Панде Лазаров кој не беше баш од ВМРО,или се откажавте од него одкако го пикнаа во Шутка?:pos2:Lambe?Alabakovski ili onoj zad reshetki od VEMERO beshe odgovoren za ESM :pos2: