Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A se sekjavash li deka za vreme na SDSM se sluchija ovie raboti?
Македонија доби статус кандидат за ЕУ
Грција ја ратификуваше Спогодбата Македонија - ЕУ
САД ја призна Македонија под уставно име
Ili za nekoi raboti kratko ti e pamtenjeto?
Во обраќањето пред гласањето, грчкиот заменик-министер за надворешни работи Андрес Ловердос истакна дека актот на ратификување на Спогодбата е мошне важен чекор, со кој Грција „ќе придонесе за стабилизација на состојбата на северниот сосед, за зачувување на мирот, територијалниот интегритет и единството на оваа земја, како и за поттикнување на нејзиниот просперитет и напредок“.
Испричавам се друг АБЦов, ама ме испровоцира со Денко.
Токму таквите загоени кретени им го попушија школски на Грците и сега одговорноста треба да падне на следните генерации,а патетитката да биде најголема ние младите генерации треба да излеземе на крај од септичката јама која ни ја ископаа и посраа генерациски тебе блиските.
Кога националната свет кај оние кои требало одамна да ја изведат земјата напред е отсутна, најмалце вината треба да се бара во младоста на Димитров или Протуѓер.
Tochno...zatoa kje se bara vo pritisokot na vladata i premierot!

A se sekjavash li deka za vreme na SDSM se sluchija ovie raboti?
Македонија доби статус кандидат за ЕУ
Грција ја ратификуваше Спогодбата Македонија - ЕУ
САД ја призна Македонија под уставно име
Ili za nekoi raboti kratko ti e pamtenjeto?
Во обраќањето пред гласањето, грчкиот заменик-министер за надворешни работи Андрес Ловердос истакна дека актот на ратификување на Спогодбата е мошне важен чекор, со кој Грција „ќе придонесе за стабилизација на состојбата на северниот сосед, за зачувување на мирот, територијалниот интегритет и единството на оваа земја, како и за поттикнување на нејзиниот просперитет и напредок“.
Prashanje do site koi go poddrzhuvaat G'uevski : Koja e razlikata sega i togash?
Но исто така за време на СДСМ:
- Македонија го промени своето знаме.
- Македонија беше примена во ООН под "привремената" референца БЈРМ (и отпочна процес на пронаоѓање "брз компромис" за името на Македонија поради кој процес Македонија и ден денес е попречена за влез во НАТО и ЕУ)...
Учителе еве ја.Јас мислам дека разликата е во тоа што благодарение на се што рековте вие а што постигна вашиот и наш једини БЦ,е то што он тогаш беше на власт а сеа не е.И изгуби само два пати на избори.По ред.
Prashanje do site koi go poddrzhuvaat G'uevski : Koja e razlikata sega i togash?
И изгуби само два пати на избори.По ред.
Но исто така за време на СДСМ:
- Македонија го промени своето знаме.
- Македонија беше примена во ООН под "привремената" референца БЈРМ (и отпочна процес на пронаоѓање "брз компромис" за името на Македонија поради кој процес Македонија и ден денес е попречена за влез во НАТО и ЕУ)...
[acko]®;1832296 напиша:-се продаде ЕСМ
-се продадоа многу фабрики во македонија кој одма влегоа под стечај
-300 000 луѓе останаа без работа
и има уште многу само ај не е темата за тоа!

А под чија директива работеше дури го продаде ЕСМ на Австријците?-Министерот што го продаде ЕСМ седи до Премиерот денешен.![]()
А под чија директива работеше дури го продаде ЕСМ на Австријците?

А Бучко што беше?? Нем набљудувач??Сигурно не по моја,можеби по директива на оној со кого денес заедно седи.![]()
А Бучко што беше?? Нем набљудувач??

Lambe?Alabakovski ili onoj zad reshetki od VEMERO beshe odgovoren za ESM :pos2: