Пратеник на пратеник се обраќа со терминот ѓубре

• Креатор на темата Креатор на темата hannibal06
  • Време на започнување Време на започнување
Kopa kopa...ama ne me iskopal mene...tuku tebe i istomislenicite tvoi...vi go zakopal do kaj sho mozhel i nemozhel.

Не се секирај..лоциран си..одамна.
И чекај си го редот тивко..ако смета дека вредиш.. и тебе да те „искорне„..сосе коренот..разбира се..
Ако нешто не вредиш..сланата наскоро ќе те ничкоса..пих..

:pos2:

I lav sho mislish treba pratenik na pratenik da se obrakja gjubre ili pak ke begash od odgovor?

Ae ova ne e nisto, se prasuvam samo koga ke bidne i prvata tepacka pred kameri u sobranie, na govornica. :vozbud:

Nasiot narod veli: KAVGATA E OMRAZIJA A TEPACKATA E CISTA SMETKA.Za ljubov i za kavga se potrebni dvajca,nie imame 120 magarinja vo parlamentot sto sedat,mozebi i nema da cekame tolku dolgo za da ja vidime prvata tepacka.

So ako mu kazal gjubre , golema rabota.tuf tuf.:pusk:

Значи слободно можам да те наречам говедо, голема работа. туф туф...
Ама одма ќе се налутиш, ќе почниш да ме напаѓаш и вреѓаш, или можи да јадам бан... Епа не е туф туф...

„Членот се согласува дека нема да се служи со материјал кој е лажен, клеветнички, злоупотребен, вулгарен, полн со омраза (расна, национална, сексуална, културна или лична), вознемирувачки кон другите членови и материјал кој ја повредува приватноста на членовите.“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom