Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Тоа е тоа брат...
Искрено вчера не ми беше по мерак што од време на време скандиравме со погрдни зборови против навивачите на Брегалница, особено што они воопшто и не ни навиваа (бар во поголемиот дел од мечот), а за знамето, знаеш како е тоа, секоја прилика треба да се искористи...
Не е некој којзнае каков трофеј, али сепак транс си е транс без разлика дали е земен од обемна или помала навивачка група.
Иначе околу иднинава, очекувам да се случи некое чудо во мечот со Работнички. Не ми е јасно како тие играчи ќе настапат против Вардар, кога за некое време ќе го носат нашиот дрес. Може да лапнеме еден бод од тој меч ако е наместено нешто или па ако не играат тие 10 играчи, во спротивно не очекува нов пораз. Пораз и во Железара е многу извесен, па во Скопје сигурно тепаме со Силекс (3 за 3...), па пораз во Тетово да се врати долгот за купот, и со Турново мора да се иде на победа. Турново не ебна два пати ланска година, али оваа очекувам победа. Ако сакаме да се спасиме тогаш со Пелистер МОРА да побдиме ама знам дека нема да се деси тоа, па и бод од таму ќе биде добредојден. И тогаш следуваат два меча со стари долгови.Губиме во Автокоманда (најверојатно) и тепаме со Напредок (3 за 3...).
Тоа се околу 10-тина бода...
Ако не ни бегаат повеќе од 10-тина бода Брегалница, треба да бидеме презадоволни...

--- надополнето ---

btw kако што разбрав вчера вечерта некои Шверцери се осудиле да излезат со нивен шал надвор од чаир, но налетале на некој што не треба :icon_mrgr
Nevini starci bile toa ili nkoja baba, znaes ladno e sea pa neznaejki kako e situacija naletela na nekoj sto ne treba i toa e toa hahaha ne bile sverceri nema veze hahahah

Член од
18 мај 2010
Мислења
61
Поени од реакции
4
Sto e ova Makedonec mu zema trans na Makedonec :kesa:..Kako e zeman trans..Vakvi ste jaki vie mu zemate trans na slabite ne na jakitee :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Како си ме намсеал да си ибеш векот :pos:
Pa so taka e nema veze toa lazeme nie tuku ostaj toa sea da ne dojde Fuere da rece nemzoe ne se vazi vratete go rekvzitot na svercerite haha

--- надополнето ---

u pm , tolku ste kompleksirani shto na nitueden post nemozete da ne gi spomnete NAJJAKITE :D
Legendo ne sum te prasal odamna, STO PRAIS DOBAR SI ?? hahaha

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Само колкууу ми фали ова:
Сета таа атмосфера и привлечност...

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
А ти чив фан си?Лирија?Слога?Шкендија?
KF Shkupi :) shto nazhalost sme zhrtva na fudbalskata mafija kaj nas i momentalno ne igrame nikade
KB Liria - na nitueden natprevar licno jas ne sum bil
KF Shkendija : vo sporedba so vas, jas gi pomagam moite sonarodnici :D a ne se tepam so niv/ne im zemam zname na niv :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
KF Shkupi :) shto nazhalost sme zhrtva na fudbalskata mafija kaj nas i momentalno ne igrame nikade
KB Liria - na nitueden natprevar licno jas ne sum bil
KF Shkendija : vo sporedba so vas, jas gi pomagam moite sonarodnici :D a ne se tepam so niv/ne im zemam zname na niv :D
Можеби на Лирија не си бил ти али твојата група да!Шкендија не им помагате?хахахахаххахаха..Абе секој натпревар вие идете со нив!

Kajgana Shop

На врв Bottom