Фан Клуб: Вардар

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
inaku za ovie od tetovo sto se bunat duri sega ke vidat so koj si imaja rabota braco i vgodina ke gi cekame vtora liga
Дечко имаш една грешка, Тетекс ќе опстои и со Брацо и без Брацо ... И да иде Брацо ја ти гарантирам дека Тетекс ќе игра во Прва Лига ....

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Ok идемо по ред. Ти човеку од голем град алЕКС, Прво ми ја спомињаш Спарта? Па ако на Спарта немаше публика, нз коај требаше да има. Нив да ги пројдеше Вардар ќе играше Лига Шампиони. ЦСКА, Вардар се враќа од Москва со победа што значи е на буквално една препрека до Лигата на Шампиони. А што не спомнеш гледаноста на Вардар со тие помали и споредни екипи што ми го префрљаш цело време, колку имало тогаш публика на градски? Сакаш да те потсетим со слике? Анортозис?? Колку што имаше Комити, толку имаше на јужна народ а север и исток беа празни.. а запази, ноќен термин што на свекој би му одговарало. Епа синко сеа дојде обратно време, нашите СЕЛСКИ тимчиња да имаат скоро свекоја утакмица поголема посетеност од Вардар. Немој да мислиш дека со постов ти се ситим и сакам Вардар ваков да го глеам. Напротив, после Тетекс, клуб што го сакам е Вардар. Немам европска утакмица пропуштено што ја играл и сакам пак да го видим на такви ноге ка што беше.
А ти Горан-Волан, никој од нас од Тетово не се буни у врска со Брацо. Со самото негово доаѓање знаевмо дека ќе тера бизниси негови ама и ни беше ветено дека ќе има успеси. Само запазиси го постот, колку само гордо го имаш напишано тоа "дури сега ќе видите со кого си имате работа". Па чекај бе Воланчо ти да не си му поранешен партнер или ебач на Брацо па да збориш толку самоуверено ка да го знаеш со године. Па вие за ваков финансиер би молеле бе човече. Носи звучни имиња, излез у европа, ТОП 4 у првенство. Глеаш некој пад у тоа ? или мислиш дека заслужуемо појче од тоа ??

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
abe oni gledaat za teteks i vardar a ne gledaat deka pelister e vo ista situacija kako vardar pa mesto da sredat i oni neso nekoj sponzor za od godina da imame interesna liga oni samo go predupreduvaat toj vanco

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
abe oni gledaat za teteks i vardar a ne gledaat deka pelister e vo ista situacija kako vardar pa mesto da sredat i oni neso nekoj sponzor za od godina da imame interesna liga oni samo go predupreduvaat toj vanco
хаха смешен си што е ова виц на денот?
демек вие најдовте спонзор тоа сакаш да ми кажиш дека вие го вративте брацо или судот со амин на државата
кој спонзор бе сакаш во нашата лига нема такви будали и тие што се само по некоја сезона ќе се излажат и после палат патиките оти со ваква рекетарска федерација ниту ѓаволот лично не може да се разбере не обичен смртник и спонзор
за спонзор ете гледаш вие како бренд и име во мак фудбалот не можете да најдите две три години и за пршак немавте сега ќе придаваш тука мадина з а бубрези
Дечко треба квалитетен закон за спорт па после сами да идат спонзори а не сега како што е каде не се знае кој јаде кој пие а кој плаќа ете вашиот толку посакуван спонзор (старо нов) држи три тима и кој будала сега ќе влегва во лигата освен тој што влегол порано се излажал па се надева дека ќе си ги врати парите знаеш ти што значи да држиш три клуб во лига од 12 екипи ?ќе местиш утакмици колку сакаш и кој сакаш еќ го направиш првак и кој сакаш ќе го отпадниш се разбира со амин на хари се само заради тв парват што ги има брлклијата

Вториот болд ич да не с есекираш уште утре ќе го избркаме ванчо лесно е тоа ама полсе кој ќе биди е прашањето ?тоа е лошото ама ај нема врска ќе се снајдиеме

ps.инаку комити кој е сега ставот на групата за хари дали ќе го бојкотирате уште или сега ќе си ќутите?

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Кога некој би ви рекол одберете помеѓу Јувентус и Чезена, кој клуб би го одбрале? : )

Не сакам да коментирам ништо поконкретно додека не видам на дело што ќе направи, првиот пат одреден период имаше резултати, но ситуацијата во клубот беше права калакурница...

НЕМА ПАРЕ, КУПИО САМ ВАЉАК :icon_mrgr
Епа ете таја Чезена се бори за титула годинава а тој Јувентус за опстанок :/ и баш е смешно што го пиша ова зошто Вардар можеш да го споредуеш ка Јувентус и Чезена со тие Тиквеш,Кожув,Ринија...Само дечко да те потсетим и Тетекс има своја историја и играле у бивша 1 Југословенска лига... А за балканска лига како што пиша еден Вардар уште едниот кој би бил ???? ( ТЕТЕКС ) поздрав...

П

Паспарту

Гостин
Епа ете таја Чезена се бори за титула годинава а тој Јувентус за опстанок :/ и баш е смешно што го пиша ова зошто Вардар можеш да го споредуеш ка Јувентус и Чезена со тие Тиквеш,Кожув,Ринија...Само дечко да те потсетим и Тетекс има своја историја и играле у бивша 1 Југословенска лига... А за балканска лига како што пиша еден Вардар уште едниот кој би бил ???? ( ТЕТЕКС ) поздрав...
Јас не реков дека Тетекс е слаб тим или дека ни бил некој и нешто, но да се стават на кантар Вардар и Тетекс знаеш колкава ќе биде разликата!? Мене ме заболе за Брацо, ќе дава пари он, а клубот пак ќе биде каша-попара, чист пример е Тетекс за тоа. Вакви третокласни фудбалери во нашава лига никогаш немало, претходната сезона лигата ни беше ужас, оваа сезона сме далеку и од ужас, па верувај дека и со потпросечен тим и без многу пари може да се обезбеди излез во Европа, но што таму!? Ќе дојде екипа од Азербејџан и ќе не испрати со 4-5 комада дома. Поентата во претходниот пост ми беше дека преку Вардар може Брацо да лапне многу повеќе пари за разлика од Тетекс, а не дека Тетекс е поанонимус од Вардар па затоа би го избрал Вардар пред него. Ете од таму излезе споредбата Јувентус - Чезена. Многу повеќе пари може да се направат од првиот, отколку од вториот тим, нели?

@Горан - Човече, премногу си антископски настроен, секој пост ти е поврзан со Скопје. Дај малку олади ги јајцата, го отупе. Ако толку сте мажи што не го избркате Ванчо!? Цела сезона го дробите тоа, а немате гз ни да му свирнете. Ете си одговорил "и да го избркаме што ќе правиме после". Како е подобро, со 100 денари во џеб или без ич!?

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Абе во Работнички ќе влезе нов стабилен спонзор.А кои му се симпатии на Брацо дали Вардар или Тетекс времето ќе покаже.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
vo rabotnicki nema nikoj da vleze zasto oni zimaat pari samo od braco i od joma kako tehnicki sponzor od drugite sponzori ne dobivaat nisto

П

Паспарту

Гостин
Абе во Работнички ќе влезе нов стабилен спонзор.А кои му се симпатии на Брацо дали Вардар или Тетекс времето ќе покаже.
Па нели некоја "холандска фирма гигант" го спонзорира Работнички!? :) Исто како спонзорите на Сетинов, само уште Кока Кола не ја донесе во Вардар за спонзор...

За Вардар треба многу повеќе од Брацо, искрено не верувам дека Гризли и Боро му беа кочници во Вардар. Брацо беше тој што на мрсна хартија од бурек исплаќаше плати... Ако се покаже подобар, односно ако Вардар заличи на клуб тогаш јас прв ќе се извинам за моето негативно мислење кон Брацо, до тогаш не коментирам ништо конкретно.

Нека дава он пари, но клубот треба да го водат луѓе како Муарем Зекир, Илија Најдоски,Саша Ќириќ итн.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Па нели некоја "холандска фирма гигант" го спонзорира Работнички!? :) Исто како спонзорите на Сетинов, само уште Кока Кола не ја донесе во Вардар за спонзор...

За Вардар треба многу повеќе од Брацо, искрено не верувам дека Гризли и Боро му беа кочници во Вардар. Брацо беше тој што на мрсна хартија од бурек исплаќаше плати... Ако се покаже подобар, односно ако Вардар заличи на клуб тогаш јас прв ќе се извинам за моето негативно мислење кон Брацо, до тогаш не коментирам ништо конкретно.

Нека дава он пари, но клубот треба да го водат луѓе како Муарем Зекир, Илија Најдоски,Саша Ќириќ итн.
Ај нека ви е со среќа новиот спонзор,а што се однесува до играчите што ке дојдат кај вас освен Фернандо сите останати се гола вода,тука мислам на Фабио,Карлос,Секуловски,Туневски,е сега како што слушнав дека и Маневски ке дошол е тој е може да се каже солиден.
Што се однесува до Работнички најверојатно газдата на Скај Винс ке го преземе целосно клубот,се ке биде познато до зимоска.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
pak rabotnicki ima zagarantirani pari za opstanok od tehnickiot sponzor joma zimaat 150000evra godisno plus ako toj od sky wings frli nesto so 300000evra budzet vo mak liga moze da se dojde i do gorniot del od tabelata

П

Паспарту

Гостин
Ај нека ви е со среќа новиот спонзор,а што се однесува до играчите што ке дојдат кај вас освен Фернандо сите останати се гола вода,тука мислам на Фабио,Карлос,Секуловски,Туневски,е сега како што слушнав дека и Маневски ке дошол е тој е може да се каже солиден.
Што се однесува до Работнички најверојатно газдата на Скај Винс ке го преземе целосно клубот,се ке биде познато до зимоска.
Знам друже дека се гола вода, пола од овие не седеа ни на клупа кога дојдоа прв пат во Македонија (Вардар). Маневски беше добар во Победа, па ако е во слична форма од тогаш за нашава лига би бил добро засилување.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.214
Абе кој го ебе Работнички, прашањето е каква ќе биде нашата иднина. Дали овие играчи имаат право да преминат уште сега во нашиот клуб???
Знам дека трансфер периодот е одамна завршен и треба да се чека до зима, но слушав дека сепак некако можеле да станат слободни играчи и да преминат кај уште сега??? Чудно, ама во Македонија ништо не е невозможно...
Иначе Мали Капитано го забораваш и Вандаир. Колку и да е послаб од порано сепак едвај го чекам неговото враќање во Вардар. Другиве играчи се смешки, али јебига и еден Секуловски би бил столб во една ваква наша одбрана. Туневски е просечен играч на нивото на Никола Трипуновски, но ако дојде на пример Никола Глигоров е тогаш веќе може да правиме муабет за опстанок :)

Kajgana Shop

На врв Bottom