Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво машко со женско не се споредува,тоа е општо познатозакључок:
Машките се поубави од женските, нив само со шминка ги бива и остаљи срања :helou:

Кога Господ го создал мажот рекол:закључок:
Машките се поубави од женските, нив само со шминка ги бива и остаљи срања :helou:
vistnata...Кога Господ го создал мажот рекол:
- Ти излезе добро.
Кога ја создал жената, се запрепастил и рекол:
- Јебига, ти ќе мора да се шминкаш!

Кога Господ го создал мажот рекол:
- Ти излезе добро.
Кога ја создал жената, се запрепастил и рекол:
- Јебига, ти ќе мора да се шминкаш!
)не штима... од ѓавол е пореаленКога господ ја создал жената рекол:совршенство
Кгао господ го создал мажот рекол:можеше и подобро![]()
Ништо ново... :icon_mrgrне е баш така... познат ти е човеков ? (машко е, бар така мислам)
"Неговите иницијали и бројот 7 може да го видите насекаде низ неговата куќа. На вратите, на шољите за кафе... Куќата е преполна со огледала и додека Кристи се движи цело време си игра со својата бујна фризура. Има многу виткана коса и често од мене бараше да му ја пеглам", објаснува Шпањолката.
"Тој е кукавица и не можеше да ме погледне во очи и да ми каже дека е готово. Но, тој е мамин син. На неа и се јавува секој ден и воопшто не би ме чудело доколку таа му ја избере следната девојка."
Нереида открила и некои Роналдови ритуали и обичаи за разубавување.
"Тој сака целото негово тело да биде глатко и мазно па дури употребува депилациона крема, а неделно употребува цела 'канта' млеко за тело, со кое го покрива целото свое тело и тоа најмалку два пати на ден."
Тоа се само дел од тајните за згодниот изглед на Роналдо, а во следната галерија ќе може да погледнете каква девојка "лежеше" пред осум месеци.
Добро бе да му ебам мајката, шо си има врска шминка за лице со крем за тело ? :pop:не е баш така... познат ти е човеков ? (машко е, бар така мислам)
"Неговите иницијали и бројот 7 може да го видите насекаде низ неговата куќа. На вратите, на шољите за кафе... Куќата е преполна со огледала и додека Кристи се движи цело време си игра со својата бујна фризура. Има многу виткана коса и често од мене бараше да му ја пеглам", објаснува Шпањолката.
"Тој е кукавица и не можеше да ме погледне во очи и да ми каже дека е готово. Но, тој е мамин син. На неа и се јавува секој ден и воопшто не би ме чудело доколку таа му ја избере следната девојка."
Нереида открила и некои Роналдови ритуали и обичаи за разубавување.
"Тој сака целото негово тело да биде глатко и мазно па дури употребува депилациона крема, а неделно употребува цела 'канта' млеко за тело, со кое го покрива целото свое тело и тоа најмалку два пати на ден."
Тоа се само дел од тајните за згодниот изглед на Роналдо, а во следната галерија ќе може да погледнете каква девојка "лежеше" пред осум месеци.